Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

De buurtzame bank deelt ook graag de vertrouwde kalenders uit

Regiobank Vestiging (logo)

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd is RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Deze bank werkt met zelfstandige adviseurs. Deze adviseurs zijn lokale ondernemers die actief en betrokken zijn in de buurt.

De adviseurs kennen hun klanten en de buurt maar al te goed, waarbij er veel oog is voor persoonlijke aandacht. De zelfstandige adviseurs zijn als vaste aanspreekpunt een vertrouwde connectie voor alle financiële zaken van de inwoners.

Al jaren werken wij met veel zelfstandige RegioBank adviseurs uit heel Nederland. Zij trakteren hun klanten in het najaar altijd op de welbekende RegioBank kalenders en agenda’s. De agenda’s kopen wij tegen een eerlijke prijs in bij onze vaste agendaleverancier.

Ten eerste omdat wij zelf geen agenda’s (meer) maken en ten tweede omdat we graag doen waar we écht goed in zijn: kalenders produceren in onze mooie productiehal in de Achterhoek. Dit prachtige project start vaak in het voorjaar zodat we ruim de tijd hebben om alles netjes voor te bereiden.

Door middel van een mailing ontvangen al onze RegioBank relaties een bestelformulier met begeleidende (gepersonaliseerde) brief. Hierop communiceren wij de jaarlijkse aanbieding en waar nodig communiceren wij transparant over eventuele nieuwtjes.

Waar bestaat dit project uit?

  • Diverse uitvoeringen met gepersonaliseerde gegevens
  • Elke lay-out wordt individueel per vestiging afgestemd
  • Gratis correcties op de gewenste reclame-opdruk 
  • Communicatie in korte lijnen met alle zelfstandige adviseurs
  • Directe levering naar alle RegioBank vestigingen
  • Persoonlijke benadering en aparte facturatie