Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Weekkalenders

Ben je op zoek naar vertrouwde, kwalitatieve en goed te bedrukken weekkalenders voor 2025? Dan ben je bij Helios Kalenders aan het juiste adres! Onze weekkalenders zijn volledig in eigen huisstijl te ontwerpen en te bedrukken. Nog geen eigen ontwerp? Geen probleem! Onze vormgevers maken graag een ontwerp voor je. Daarnaast heb je een uitgebreide keuze uit verschillende soorten weekkalenders. Denk daarbij aan omlegkalendersscheurkalenders of spiraalkalenders. Allemaal kalenders opgedeeld in weken. Vraag snel, eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw weekkalender!

Verschillende soorten weekkalenders

We hebben weekkalenders in diverse indelingen en in verschillende soorten. Elke soort is dan ook in eigen ontwerp of met bedrijfslogo leverbaar. Oók in grote aantallen. Maak hieronder eenvoudig je keuze uit ons aanbod weekkalenders.

Wat is een weekkalender?

Een weekkalender is een kalender met de weken van het gehele jaar. Meestal zijn het 52 weken maar soms ook 53. De weekkalender is ontworpen in grote samenhang met de reguliere jaarkalender. Over het algemeen worden deze kalenders dan ook in samenhang gebruikt. Hierdoor hebben weekkalenders dan ook de weeknummers op het kalenderblok. Bovendien kan een weekkalender ook gewoon als zelfstandige kalender worden gebruikt.

Waarom een weekkalender voor uw bedrijf?

Een weekkalender is niet alleen leuk als relatiegeschenk om weg te geven, maar is ook nog eens handig voor op de werkvloer.

Zo helpt het gebruik van een weekkalender om overzichtelijk alle afspraken, meetings en herinneringen per week bij te houden. Omdat in één overzicht duidelijk is wat de werkzaamheden voor die week zijn, is een goede planning te maken. Hierdoor breng je structuur aan in de werkweek. Structuur is de basis van elke organisatie en zorgt ervoor dat de productiviteit van het bedrijf stijgt. Handig toch?

Weekkalenders als relatiegeschenk

Wanneer je zakelijke relaties een weekkalender als relatiegeschenk geeft, geef je niet alleen een luxe en bruikbaar cadeau maar zorg je ook voor een positieve associatie met je bedrijf of merk. Bovendien zorgt het dagelijkse gebruik van een weekkalender ervoor dat jouw bedrijf dagelijks zichtbaar is bij je zakelijke relaties. Dát is de kracht van beeld!

Weekkalenders drukken, zo werkt het!

Onze werkwijze is eigenlijk heel simpel. Weekkalenders drukken we in diverse versies. Bijvoorbeeld branche gerelateerd, met bedrijfslogo of in verschillende kleurstellingen. Wanneer je jouw gewenste ontwerp hebt aangeleverd gaan onze vormgevers aan de slag met het maken van jouw unieke weekkalender.

Na goedkeuring van de drukproef gaan we de weekkalenders drukken. Ook grote aantallen zijn voor ons geen probleem omdat we beschikken over exclusieve machine geschikt voor massaproductie.

Na het drukken van de weekkalenders zorgen we voor de perfecte afwerking. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de kalenders te verspreiden naar je klanten en partners in binnen- én buitenland.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar