Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Scheurkalender

Een unieke scheurkalender maken voor je zakelijke relaties? Dan ben je bij Helios kalenders aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatieve en praktische scheurkalenders die we volledig naar wens kunnen bedrukken of voorzien van een bedrijfslogo. Zo heb je áltijd een uniek zakelijk geschenk waar je ook nog eens zichtbaarheid voor je bedrijf mee genereert. Win-win!

 • Eenvoudig te scheuren door perforatierand
 • Duidelijke dag- en weekaanduiding met veel notitieruimte
 • Voorzien van stevig omplakt achterschild en in diverse formaten beschikbaar

Verzending

Deze kalender is porto vriendelijk en daardoor uitstekend geschikt om per stuk te verzenden. Alle kalenders kunnen optioneel per stuk verpakt worden voor directe verzending naar de eindklant. Ook kun je een begeleidende brief voor klanten en relaties aanleveren zodat wij deze in de envelop kunnen toevoegen om het geschenk nog persoonlijker te maken.

Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Wat is een scheurkalender?

Een scheurkalender is een weekkalender waarop je in één oogopslag ziet welke datum en week het is. Omdat iedere week een eigen blad heeft, scheur je elke week een pagina van de scheurkalender af. Scheurkalenders zijn erg populair en dan ook in menig bedrijf terug te vinden.

Traditioneel heeft elke scheurkalender een eigen thema. Het thema wordt vaak duidelijk door een illustratie die we op het kalenderschild van de scheurkalender drukken. Dit kan een bedrijfslogo, inspirerende afbeelding of bijvoorbeeld een recept voor pasta zijn.  

Waarom een scheurkalender voor je bedrijf?

Met een scheurkalender heb je de hele week overzichtelijk in beeld en kun je gemakkelijk werkzaamheden en meetings plannen. Onze scheurkalenders hebben daarvoor extra veel schrijfruimte op het kalenderblok. Daarnaast is een scheurkalender een leuke en unieke manier om je klanten 365 dagen per jaar aan jouw bedrijf te binden. Scheurkalenders zijn dus niet alleen leuk om op te hangen, ze zijn ook nog eens zakelijk goed in te zetten. Handig toch?!

Succesvolle marketingcampagnes hebben doorgaans een combinatie van online en offline marketing als basis. Kalendermarketing als offline kanaal zorgt er dan ook voor dat je gemiddeld zo’n 1.750 contactmomenten met jouw bedrijf per jaar, per kalender behaalt!

Een persoonlijke scheurkalender als relatiegeschenk

Scheurkalenders zijn een relatiegeschenk of promotioneel product bij uitstek. Mede door zijn grote populariteit. Met een persoonlijk vormgegeven scheurkalender als zakelijke gift creëer je de kans om je bedrijf op een in het oog springend maar zeer praktische wijze onder de aandacht te brengen bij je klanten en zakelijke relaties.  

Daarnaast zorgt een bruikbaar geschenk zoals een scheurkalender voor een langdurige positieve associatie met je bedrijf of merk. Doordat kalenders nog dagelijks gebruikt worden dragen ze bij aan een positief imago!

Scheurkalender maken met bedrijfslogo of eigen ontwerp

Wil je een scheurkalender maken voor je bedrijf? Bij ons heb je de mogelijkheid om je eigen ontwerp aan te leveren en dus heb je zelf in de hand hoe we jouw scheurkalender maken. Mocht je nog geen eigen ontwerp hebben, denken onze vormgevers graag met je mee en maken een ontwerp voor je. Voordat we scheurkalenders drukken sturen we altijd een drukproef ter goedkeuring. Doordat we beschikken over een eigen productie ben je altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit scheurkalender. Ook als het gaat om grote aantallen.

Scheurkalender laten bedrukken

Doordat het drukken van kalenders ons vak is, zijn wij ook gespecialiseerd in het bedrukken van scheurkalenders. Scheurkalenders bedrukken we dan ook in verschillende soorten en formaten. We zorgen voor een kwalitatieve perforatierand zodat de bladzijden gemakkelijk te scheuren zijn. Bovendien is het schild van de scheurkalender die we bedrukken van zeer stevig materiaal waardoor de kalender tegen een stootje kan. Hierdoor is deze ook geschikt voor werkplaatsen of autogarages.

Scheurkalenders bedrukken we op de volgende formaten:

  • 21 x 31,5 cm
  • 21 x 34 cm
  • 24 x 34 cm
  • 15,6 x 30 cm (mini scheurkalender)

 

Ontwerp en bestel scheurkalenders (ook in bulk)

 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar