Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Spiraalkalender

Bestel nu jouw spiraalkalender 2024! Onze spiraalkalenders hebben enorm veel mogelijkheden voor schrijfruimte op het kalenderblok. Daarnaast is deze spiraalkalender terug te vinden in menig Nederlands huishouden. Een ideale manier om klanten met een spiraal weekkalender 2024 van Helios Kalenders, 365 dagen per jaar aan jouw organisatie te binden!

  • Overzichtelijke dag- en weeknummering 
  • Zeer handig vooruitplannen en terugkijken
  • Stevige metalen spiraalbinding met praktische hanger
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Spiraal weekkalender

Een spiraalkalender is dé weekkalender bij uitstek waarbij je notities het gehele jaar eenvoudig doorbladert en terugkijkt. Door de overzichtelijke vormgeving en vele schrijfruimte, kunnen meerdere personen tegelijkertijd hun afspraken noteren en bijhouden. Spiraalkalenders worden als relatiegeschenk door ontvangers vaak gewaardeerd. Mede doordat spiraalkalenders handig, overzichtelijk en door de metalen spiraalbuiging ook nog zeer stevig zijn.

Bestel jouw spiraal weekkalender voor 2022

Spiraalkalenders zijn kalenders die dagelijks door uw zakelijke relaties worden gebruikt. Een spiraalkalender is dan ook een heel handig middel om in te zetten voor naamsbekendheid. Zo bent u 365 dagen per jaar top of mind bij uw klanten. En dat voor nog geen cent per dag! Bestel alvast jouw spiraal weekkalender voor 2022. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar