Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

5-maandskalenders

De 5-maandskalender is een praktische blikvanger met een luxe uitstraling. Dit maakt het een populair relatiegeschenk voor de zakelijke markt. Door het formaat van deze kalender ontstaat veel reclameruimte welke geheel in eigen huisstijl is vorm te geven. Benieuwd of de 5-maandskalender iets voor jouw bedrijf is? Je ontdekt het op deze pagina!

Wat is een 5-maandskalender?

Een 5-maandskalender is een maandkalender waarbij in één oogopslag vijf maanden zichtbaar zijn. Een populaire kalender met een buitengewoon groot reclameoppervlak. Dat maakt deze kalender een praktisch marketingmiddel dat ideaal is als relatiegeschenk. Maar ook zeker functioneel is voor bijvoorbeeld de planning.

De 5-maandskalender onderscheidt zich door haar formaat en is veelgebruikt in de scheep- en luchtvaart. Een échte blikvanger die volledig in je eigen huisstijl te bedrukken is.

Wat zijn de voordelen van een 5-maandskalender?

Buiten het kenmerkende formaat biedt een 5-maandskalender nog een aantal voordelen:

  • Een luxe uitstraling door hoogwaardige kwaliteit
  • Je kunt in één oogopslag overzichtelijk diverse bedrijfsinformatie communiceren
  • Gedetailleerde lijnperforatie zorgt voor eenvoudige en nette afscheuring
  • Met deze kalender plan je een half jaar(!) vooruit
  • Ideaal voor projectmanagement
  • Lopende maand springt eruit door afwijkende achtergrondkleur
  • Buitengewoon veel reclameruimte
  • Portovriendelijke brievenbusverzending doordat de kalender eenvoudig te vouwen is

Welke soorten zijn er?

De 5-maandskalender is in verschillende varianten beschikbaar: De compact- en de gescheiden variant. Afhankelijk van je wensen zijn beide varianten volledig in eigen huisstijl te bedrukken.

5-maandskalender compact

De 5-maandskalender compact en kenmerkt zich door drie maandblokken. Op het eerst blok staan twee maanden, op het middelste blok één maand en vervolgens weer een blok met twee maanden. Het middelste blok geeft de huidige maand aan en heeft een contrasterende kleur waardoor deze goed opvalt.

Doordat er vijf maanden op drie maandblokken zichtbaar zijn heeft deze variant het formaat van de bekende 3-maandenkalender. Lekker compact dus!

5-maandskalender gescheiden

De meest populaire variant is de 5-maandskalender gescheiden. De maandblokken zijn afzonderlijk op het schild gelijmd waardoor extra reclameruimte ontstaat. Door een gedetailleerde perforatie is deze gescheiden variant gemakkelijk op te vouwen waardoor deze gemakkelijk in een envelop te versturen is.

Wanneer kies je welke kalender?

Afhankelijk van het doel van de kalender kies je de best passende kalender bij de situatie. Ga je voor functioneel en praktisch? Kies dan voor de compacte variant.

Ga je de kalender met name inzetten voor promotiedoeleinden? Dan is de gescheiden variant een betere keuze. Daar heb je namelijk lekker veel ruimte voor jouw unieke boodschap. Maar ongeacht de variant, met een 5-maandskalender heb je een echte eye-catcher die opvalt bij jouw relaties.

Een keuze gemaakt, en nu?

Als je de keuze hebt gemaakt vraag je eenvoudig een op maat gemaakt offerte aan. We streven ernaar om je binnen een werkdag een passend voorstel te sturen.

Jouw eigen unieke ontwerp kun je aanleveren volgens ons ontwerpstramien en de bijhorende aanleverspecificaties. Heb je nog geen ontwerp? Dan denken onze grafische specialisten graag met je mee!

Het productieproces van de kalenders met vijf maanden is meer geavanceerd dan die bij de kleinere varianten. Houd daarom rekening met een iets langere levertijd. Voordat we overgaan op productie sturen we altijd eerst een proefdruk. Wanneer deze akkoord is starten we de productie.

Heb je vragen over de 5-maandskalender, een eigen ontwerp of het productieproces? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar