Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Teamoverleg klantencase

Jouw kalenders, wij regelen het

De (online) marketingwereld blijft groeien. Veel bedrijven en non-profit organisaties gebruiken online mediakanalen en innovatieve websites om hun doelgroep te bereiken en te bedienen. Toch is het opmerkelijk dat bijna alle bedrijven blijven terugvallen op offline zichtbaarheid. 

Wij zijn trots op onze vakmensen die dag in dag uit met passie de meest uiteenlopende kalenders produceren voor mooie toonaangevende organisaties. Organisaties die hun offline zichtbaarheid willen vergroten, ieder jaar. Als een van de marktleiders in Nederland helpen we je maar al te graag met hoogwaardige kalenders.

Hierbij werken we niet alleen met een hecht team, maar ook met exclusieve machines die geschikt zijn voor massaproductie. Vanuit onze prachtige locatie in de Achterhoek produceren en verspreiden we jaarlijks miljoenen kalenders. 

Tonnie Productiemanager
Wouter Sales manager 0545-461016
Len Accountmanager Buitendienst 0545-461014
Jennifer Support 0545-472205
Jan Accountmanager Specials
Annelie Support
Jan Support
Hieke DTP specialist
Leny DTP specialist
Ria DTP specialist
Bart Expeditie
Stanley Expeditie

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar