Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Omlegkalender

Op zoek naar een overzichtelijke weekkalender? Dan is de omlegkalender, omslagkalender of wandkalender een absolute aanrader! Bij elke omslag heb je namelijk twee weken overzichtelijk in beeld. Bovendien is het kalenderschild geheel te bedrukken met jouw eigen ontwerp of bedrijfslogo.

Bovenin staat de maand en het jaartal duidelijk weergegeven. De dagen van de week staan verticaal waarbij er genoeg ruimte is om notities te maken.
Deze kalender word veelvuldig thuis bij consumenten gebruikt en is onmisbaar in de keuken. 

Het actuele weeknummer staat onderaan de pagina en de schoolvakanties staan op de achterzijde van het laatste weekblad.
Verder worden alle (internationale) feestdagen weergegeven en zijn de kalendaria in diverse uitvoeringen beschikbaar. 

  • Beschikbaar in diverse formaten
  • Schild bedrukt in full colour (PMS ook mogelijk)
  • 26 kalenderbladen met een overzicht van 2 weken in beeld
  • Inclusief Nederlandse en Belgische feestdagen (ook internationaal mogelijk)
  • Voorzien van stevige kartonnen schuifhanger en te verzenden als postbusstuk

Verzending

Deze kalender is portovriendelijk en daardoor uitstekend geschikt om per stuk te verzenden naar al je klanten en relaties. Alle kalenders kunnen optioneel per stuk verpakt worden voor directe verzending. Ook kun je een begeleidende brief voor klanten en relaties aanleveren zodat wij deze in de envelop kunnen toevoegen om het geschenk nóg persoonlijker te maken.

Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Wat is een omlegkalender?

Een omlegkalender of omlegweekkalender is een weekkalender waarbij je de bladzijdes omlegt of omslaat. De omlegkalender is vastgemaakt aan de achterkant. Ook wel schild genoemd. Dit schild is voorzien van een patenthanger waardoor de omlegkalender op te hangen is én altijd recht hangt.

Onze omlegkalender laat twee weken naast elkaar zien, handig voor mensen die graag vooruit plannen.

Waarvoor gebruik je een omslag wandkalender?

Een omslag wandkalender of omlegweekkalender is perfect geschikt om een goed overzicht te behouden over je agenda of planning. In deze kalender plan je namelijk gemakkelijk al je afspraken, meetings en overige zaken. Dit zorgt ervoor dat je meer gestructureerd te werk gaat. Dit resulteert in een hogere productiviteit en een betere organisatie.

Daarnaast bieden wij, in tegenstelling tot de meeste weekkalenders, ook omslagkalenders aan met een weekbegin op maandag. Het voordeel hiervan is dat de weekenden in dezelfde week op één pagina staan. Handig! Zo kun je ook je weekenden vooruit plannen.

Omlegkalender met eigen logo of ontwerp

Als je jouw omlegkalender als zakelijk relatiegeschenk gaat inzetten is het aan te raden om een omlegkalender te ontwerpen met bedrijfslogo of in je eigen huisstijl. Dit geeft een persoonlijke ‘touch’ aan het geschenk en maakt de omlegkalender meer waardevol. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw zakelijke relatie. Het geeft je de kans om je organisatie om een opvallende, persoonlijke én praktische wijze onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties.

Bovendien zijn omlegkalenders, naast een bedrijfslogo, ook te voorzien van vele andere visuals. Mocht je nog geen passende ontwerp hebben, denken onze grafisch vormgevers graag met je mee voor een unieke kalender!

Omlegkalender, omlegweekkalender, omslagkalender of wandkalender; wat is nou eigenlijk het verschil?

Eigenlijk zit er tussen omlegkalender, omlegweekkalender, omslagkalender of wandkalender geen verschil in product. Het verschil zit hem vooral in de naam. De één noemt het een omslagkalender door het omslaan van de bladzijdes, de ander noemt het een wandkalender omdat deze variant gemakkelijk aan de muur is op te hangen door het stevige schild en de patenthanger.

De algemeen gebruikte term is omlegkalender. Doordat het een variant van de weekkalender is noemt men deze ook wel omlegweekkalender. Mocht je deze termen tegenkomen weet je dat het om hetzelfde product gaat.

Een omslagkalender laten drukken voor bedrijven

Een omslagkalender of wandkalender laten drukken is een leuke gift als relatiegeschenk. Mensen hangen kalenders doorgaans op plekken waar deze veel gezien wordt. Zo zorg je voor goede herkenbaarheid van jouw bedrijf binnen je branche.

Wij bedrukken alle omslagkalenders voor bedrijven in eigen huis. Ook grote aantallen is voor ons geen probleem door geavanceerde machines. Daarnaast kunnen wij de kalenders vouwen en insteken in een bijpassende verzendenvelop. Bovendien kunnen wij de verspreiding regelen naar jouw (zakelijke) relaties in zowel binnen- als buitenland.

Ontwerp en bestel omlegkalenders voor jouw bedrijf

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar