Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Bureaukalenders

Een georganiseerde werkdag begint met een georganiseerd bureau. Bureaukalenders zijn essentiële tools die al jarenlang worden gebruikt om professionals en thuiswerkers te helpen hun dagen beter te plannen. De bureaukalenders van Helios Kalenders bieden daarin uitkomst.

Wat is een bureaukalender?

Een bureaukalender is een kalender speciaal ontworpen om op een bureau of werkplek te staan of te liggen. Het biedt een overzicht van de dagen, weken en maanden. Sommige bureaukalenders zijn uitgebreid met ruimte voor notities, zoals de bureaulegger. Ook speciale markeringen zoals feestdagen en andere belangrijke data zijn in een bureaukalender verwerkt.

Welke soorten bureaukalenders zijn er?

Bureaukalenders zijn er in allerlei soorten en maten, afhankelijk van het overzicht dat je wilt hebben. Kies bijvoorbeeld voor een bureaukalender met een maandoverzicht of eentje met 3 maanden. Ook in de hoogte en breedte van de kalenders zijn verschillende maten beschikbaar, zodat er altijd wel een bureaukalender is die op jouw bureau past. Denk bijvoorbeeld aan de bureaukalender in A5-formaat of A6-formaat. Uiteraard beschikken alle bureaukalenders over genoeg reclameruimte zodat je prominent in beeld kan zijn bij klanten en relaties en op je eigen kantoor.

Bureaukalender staand

Een populaire kalender is de bureaukalender staand. Deze kalenders zijn voorzien van een handige staander, zodat je in één opzicht de dagen van de week, de maand of het jaar kunt zien. Op volle bureaus neemt deze staande bureaukalender weinig ruimte in en zal toch de aandacht blijven trekken.

De voordelen van een bureaukalender

Een bureaukalender maakt niet alleen je werkplek compleet, het biedt ook diverse voordelen.

Overzicht
Met een bureaukalender zie je in één oogopslag al je afspraken, taken en belangrijke data. Ook bij het plannen van nieuwe afspraken is het overzicht op je bureaukalender altijd bij de hand.

Personalisatie
De bureaukalenders zijn aan te passen met foto’s of een logo van een bedrijf. Dat maakt deze kalenders ook ideaal om bijvoorbeeld cadeau te doen als relatiegeschenk aan een klant of collega.

Professionele uitstraling
Een nette bureaukalender geeft je werkplek een professionele look. Die uitstraling versterk je als het hele kantoor dezelfde kalenders op het bureau heeft staan.

Bureaukalender als relatiegeschenk

Een bureaukalender is uitermate geschikt als relatiegeschenk, voor zowel bedrijven als individuen. Het is een cadeau dat je het hele jaar door kunt gebruiken en creëert daardoor ook jaarrond attentiewaarde op het bureau. Waar andere relatiegeschenken misschien in een lade verdwijnen, kan een bureaukalender mooi in het zicht blijven staan en wordt dit cadeau ook daadwerkelijk gebruikt.

De bureaukalender personaliseren wij bij Helios Kalenders in huis. Wij denken graag met je mee over het ontwerp en het type kalender dat je cadeau wilt geven.

Meer informatie

Waarop letten bij de aanschaf van een bureaukalender?

Aangezien er vele opties zijn bij het kiezen van een bureaukalender, is het handig om met een paar factoren rekening te houden.

  • Kies een formaat bureaukalender dat past bij de beschikbare ruimte op het bureau. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geen ruimte meer overhoudt om te werken.
  • Zorg dat de indeling van de kalender past bij je behoeftes. Heb je het liefst het overzicht van één maand of kun je beter kiezen voor drie maanden in één oogopslag.
  • Ga indien mogelijk voor een design dat past bij de stijl van het kantoor en de werkruimte. Dan past het mooi in het interieur en fleurt het de omgeving op.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar