Beste prijsgarantie
Full service
Eigen productie
100+ jaar ervaring
Beste prijsgarantie Full service Eigen productie 100+ jaar ervaring

Snel schakelen daar houden we van!

Len bellen

1. Kies een kalender

Onze werkwijze is simpel. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies een of meerdere kalenders. Vraag eenvoudig én vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt snel een passend en eerlijk voorstel. Advies nodig? Neem contact op en wij helpen je graag verder. 

Annelie en Hieke achter scherm

2. Grafische gedeelte

Lever gemakkelijk en snel het gewenste ontwerp of de bestanden aan. Onze vormgevers gaan op basis van jouw wensen aan de slag en maken het ontwerp van jouw unieke kalender. Hiervan ontvang je altijd een proefdruk om er zeker van te zijn of alles naar wens is. 

Jan rechtleggen snijmachine

3. In-house productie

Na goedkeuring van de drukproef kunnen we doen waar we écht in uitblinken! Met een team van vakmensen en onze eigen productie van 1.100 m² gaan we maar al te graag voor je aan het werk. We beschikken over exclusieve machines die geschikt zijn voor massaproductie. Geen aanvraag is voor ons te groot. 

Bart heftruck

4. Handling- en verzending 

Na afwerking kunnen we je order naar één of meerdere adressen sturen. Bovendien kun je bij ons je kalenders laten vouwen en insteken in een bijpassende verzendenvelop. Ook regelen wij de verspreiding naar klanten en partners in binnen- en buitenland.  
Pas als je de kalenders goed hebt ontvangen volgt de factuur. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons en we helpen je graag!👋

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons en we helpen je graag!👋

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar