Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Over ons

Inmiddels hebben wij al met veel trots miljoenen kalenders mogen drukken voor veel verschillende toonaangevende bedrijven, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wereldwijd hangen onze kalenders aan de muur en voor velen zijn ze niet meer weg te denken. Onze klantenkring is zeer loyaal en komt al tientallen jaren bij ons terug voor hun eigen vertrouwde kalender. Uiteraard kunnen wij ook voor u van toegevoegde waarde zijn. 

Hendrik Heinen kocht in 1910 voor 150 gulden een degelpers en begon de eerste elektrische drukkerij van Eibergen. Deze drukpers siert nu de ingang van onze moderne offset drukkerij. Wij zijn trots op onze vakmensen die dag in dag uit met passie de meest uiteenlopende kalenders produceren. Sinds de jaren 30 hebben wij een leidende rol in de kalendermarkt. De wand- en bureaukalenders van onze klanten worden in Nederland en ver daarbuiten dagelijks veelvuldig gebruikt.  

 

Vergaarmachine

Expeditie

Neumann & Wolff

In 2012 is een partnership opgezet met Neumann & Wolff. Door deze betrouwbare samenwerking zijn wij nog beter in staat om u een perfect product aan te bieden tegen een scherpe prijs en de beste dienstverlening. Ons aanbod van kalenders is daarom zeer ruim, waardoor we u gegarandeerd een passende kalender kunnen bieden. Helios Kalenders en Neumann & Wolff vertegenwoordigen samen meer dan 160 ervaring als gespecialiseerde uitgevers en drukken van kalenders. 

Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar