Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

4-maandenkalenders

Op zoek naar een grote kalender die tóch functioneel is? Dan is de 4-maandenkalender – ook wel 4-maandskalender – een uitstekende keuze! Een kalender met 4 maanden in één duidelijk overzicht. Een veel gebruikte kalender voor de planning en overige zakelijke situaties. Daarnaast heeft deze kalender lekker veel ruimte voor jouw unieke (reclame)boodschap.

Wat is een 4-maandenkalender

De 4-maandenkalender is een kalender – zoals de naam al doet vermoeden – waar vier maanden overzichtelijk in beeld zijn. Elk maandblok geeft één maand weer. Door de perforatielijn zijn de bladzijden van de maandblokken eenvoudig af te scheuren. Vouwlijnen zorgen ervoor dat de kalenders gemakkelijk op te vouwen zijn. Zo past deze altijd in de bijhorende envelop van 26 x 37 cm.

Een 4-maandenkalender is een zeer praktische kalender om mee te plannen en eenvoudig terug- of vooruit te kijken. Deze maandkalender is daardoor veel gebruikt in diverse sectoren. Het optionele metalen ophangoog zorgt voor stevigheid en een robuuste look ‘n feel.

Wat zijn de voordelen van een 4-maandenkalender?

Van alle kalenders met meerdere maanden is de 4-maandskalender de meest populaire variant. En dat is niet voor niets. Deze kalender brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Eenvoudig weeknummers, data en afspraken opzoeken
  • Een zeer uitgebreide planningsperiode, hierdoor zéér praktisch in gebruik
  • Veel extra reclameruimte
  • Uitstekend te personaliseren
  • Zelfs aan de onderkant is extra ruimte voor communicatie-uitingen
  • Gemakkelijk op te vouwen; daardoor portovriendelijk
  • Voorzien van stevige rode datumaanwijzer

Welke soorten en formaten zijn beschikbaar?

Bij Helios hebben we uiteenlopende 4-maandenkalenders. Zo is er altijd een variant die bij jouw organisatie past. Bovendien zijn alle kalenders met vier maanden volledig op maat te maken. Het kopschild is geheel in eigen huisstijl te bedrukken. De twee hoofdvarianten zijn de 4-maandenkalender aanéén – met de maandblokken aan elkaar – en de variant waarbij de maandblokken zijn gescheiden.

4-maandenkalender aanéén

Eenvoudig één- of meerdere maanden terug—of voortuitkijken? Dan is de 4-maandenkalender aanéén perfect geschikt. Een zeer geliefde relatiegeschenk in de zakelijke wereld dat volledig naar wens te personaliseren is. De maandblokken zijn weergegeven op een grijze achtergrond met de weekenden in contrasterend donkerblauw. Lekker grote cijfers zorgen ervoor dat deze kalender zelfs op een afstandje goed te lezen is. Doordat de maandblokken tegen elkaar aanzitten is deze kalender – ondanks zijn formaat – toch lekker compact. Het formaat van de 4-maandskalender aanéén is 30,5 x 69 cm.

4-maandenkalender gescheiden

De meest populaire variant is de 4-maandenkalender gescheiden. Zowel voor zakelijk (intern) gebruik of om te geven en krijgen als relatiegeschenk. Hierbij zijn de maandblokken los van elkaar bevestigd. Dit zorgt voor extra communicatieruimte tussen de maandblokken in. Een groot maar overzichtelijke kalender met een formaat van 33 x 100 cm. Deze variant is beschikbaar met grijze of blauwe maandblokken, waarbij de weekenden in het rood zijn weergegeven.

Welke soort kies je wanneer?

De best passende 4-maandenkalender is volledig afhankelijk van jouw situatie en een aantal andere aspecten. Allereerst is het doel van de kalender van belang. Is het voor intern gebruik? Of ga je de kalender weggeven als relatiegeschenk? Verstuur je ze veel via de post of geven vertegenwoordigers de kalenders af bij je relaties?

Ga je kalenders veel met de post verspreiden adviseren we de 4-maandskalender met gescheiden maanden. Deze kalender is eenvoudig op te vouwen en in een verzendenvelop te versturen. Bovendien is deze variant zeer geschikt als je veel wil communiceren op de kalender. Je hebt namelijk extra communicatieruimte tussen de maandblokken in.

Verspreid je de kalenders met name via vertegenwoordigers? Dan is de 4-maandenkalender aanéén een prima keuze. Deze variant is niet op te vouwen, maar een stuk compacter dan de gescheiden variant. Het aaneengesloten calendarium is echter zeer praktisch en geschikt voor planning.

Ik ga voor een kalender met vier maanden!

Top! Je hebt de juiste variant gekozen, dan kan het bestelproces beginnen. Vraag eenvoudig en snel een offerte op maat aan en ontvang binnen een werkdag een voorstel in je mail.

Heb je al een ontwerp? Dan kun je die eenvoudig volgens de aanleverspecificaties aanleveren. Nog geen ontwerp? Geen probleem! Onze designers staan voor je klaar en helpen graag mee met het creëren van de perfecte kalender voor jouw bedrijf.

Je ontvangt altijd een proefdruk voordat we over gaan tot productie. Dit proces bestaat uit het bedrukken van het kartonnen kopschild, het aanbrengen van de vouwlijnen, het aanbrengen van een boorgat en het lijmen van de maandblokken.  

Heb je vragen over jouw 4-maandenkalender? Of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten!

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar