Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Maandkalenders

Op zoek naar één van de meest verkochte zakelijke kalenders voor 2025? Bekijk dan ons ruime aanbod maandkalenders. Onze maandkalenders zijn beschikbaar in diverse varianten met verschillende kleuren kalenderblokken. Drie, vier, vijf, zes of zelfs zeven maanden in één overzicht? Aaneengesloten of gescheiden maanden? Of ga je voor een maandkalender met weeknummers? Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies de maandkalender die past bij jouw bedrijf!

Wat is een maandkalender?

Een maandkalender is een kalender waar één of meerdere maanden tegelijk zichtbaar op is. Maandkalenders zijn al jaren onmisbaar in de zakelijke wereld. Ze brengen namelijk overzicht en structuur aan in de werkdag. Bovendien is het een uitstekend product om in te zetten als relatiegeschenk. Doordat maandkalenders volledig te personaliseren zijn, is het óók een veelgebruikt promotiemiddel.

Wat zijn de voordelen van een maandkalender?

Naast dat maandkalenders simpelweg heel erg handig zijn, bieden ze nog veel meer voordelen:

  • Maandkalenders geven in één oogopslag inzicht in meerdere maanden. Zo kun je gemakkelijk en overzichtelijk een planning maken;
  • Wereldwijd zijn maandkalenders vertrouwd en gewaardeerd als relatiegeschenk;
  • In een digitale wereld is een maandkalender nog altijd een uniek én tastbaar product; de combinatie tussen offline en online zichtbaarheid versterkt het imago van je organisatie;
  • Met een maandkalender als relatiegeschenk is je bedrijf dagelijks zichtbaar bij (potentiële) klanten;
  • Dit type kalender is volledig in een eigen huisstijl op te maken en biedt een ruime hoeveelheid aan reclameruimte;

Welke soorten en formaten maandkalenders zijn er?

Bij Helios beschikken we over een zeer ruim aanbod kwalitatieve maandkalenders. Zo bieden we keuze in diverse varianten met de maanden in verschillende kleuren en meerdere maanden in één overzicht. Zo is er altijd een maandkalender die aansluiten op jouw wensen. Onze meermaandskalenders variëren in formaat met een standaardbreedte van 30,5 cm of 33 cm. De lengte is volledig afhankelijk van jouw wensen. De lengte van kalenders met meerdere maanden gaat van 80 cm tot 140 cm.

Drie maanden kalender
De 3-maandskalender is ideaal om een kwartaal overzichtelijk in beeld te hebben. Het kopschild is geheel naar wens en eigen huisstijl in te richten. Het is dan ook niet voor niets dat de 3 maandskalender de meest gebruikte zakelijke kalender van Nederland is.

Vier maanden kalender
Een grote, overzichtelijke kalender die ook nog functioneel is. Dát is de 4 maandskalender. Deze kalender gebruikt men doorgaans voor planningen en is daarom een graag geziene toepassingen op elk kantoor.

Vijf maanden kalender
Een populaire en hoogwaardige maandkalender met 5 maanden in één overzicht. Door het grote kopschild is er genoeg ruimte voor een reclameboodschap of een ontwerp in eigen huisstijl. De 5 maandskalender is de perfecte combinatie van praktisch plannen en mooie bedrijfspromotie.

Zes maanden kalender
Een luxe blikvanger die uniek is in zijn soort door zijn lengte van maar liefst 140 cm! Hierdoor ontstaan meerdere tussenruimtes waar genoeg ruimte is voor een gepersonaliseerde boodschap. Met de 6 maandskalender heb je een half jaar overzichtelijk in beeld.

7 maanden kalender
Onze grootste kalender; plannen én opvallen in optima forma! Een chique maandkalender waar zeven maanden in één compact overzicht zichtbaar zijn. De 7 maandskalender is de bekendste kalender in de logistieke en financiële sector.

Al onze kalenders met meerdere maanden zijn voorzien van internationale feestdagen. Hierdoor is dit type kalenders voor alle klanten en relaties in binnen- en buitenland geschikt. Ook zijn deze kalenders in diverse taalvarianten beschikbaar. We hebben kalenders met 4 talen, 6 talen én 8 talen.

Kalenders per maand: specialvarianten

Maandkalenders zijn verkrijgbaar in een specialvariant waarbij de losse maandblokken geheel naar wens zijn vorm te geven. De kalender kunnen we personaliseren met kleuren en talen. Maandkalenders voorzien we standaard van een praktische en stevige rode datumwijzer. Heb je liever een unieke datumwijzer in jullie huisstijlkleur? Geen probleem, ook dat is mogelijk!

Eenvoudig mee te nemen of te versturen

Onze meermaandskalenders voorzien we tijdens de productie van vouwlijnen. Deze vouwlijnen zorgen ervoor dat de kalender gemakkelijk en zonder schade op te vouwen zijn. Zo kunnen vertegenwoordigers ze eenvoudig meenemen zonder dat ze al te veel ruimte in beslag nemen. Bovendien zorgt dit er ook voor dat de kalenders onbeschadigd in een verzendenvelop kunnen waardoor ze ook ideaal zijn om via de post te versturen.

Wanneer kies je welke soort maandkalender?

Door het ruime aanbod aan maandkalenders kan het soms lastig zijn om te kiezen welke het beste bij jouw organisatie past. Welke soort maandkalender bij je past is afhankelijk van je wensen, organisatie én jouw klanten en relaties.

Kijk je vaak tot 3 of 4 maanden voor- en achteruit qua planning? Dan zijn de compacte en zeer populaire 3- of 4-maandskalenders uitermate geschikt.

Ben je werkzaam in de transportbranche en plan je vaak afspraken een half jaar verder? Dan past een kalender met 5, 6 of 7 maanden wellicht beter.

Is reclame en promotie je doel met de kalender, kies dan voor een kalender met veel promotieoppervlakte. Doorgaans zijn dit de kalenders met meerdere maanden in één oogopslag. Door te kiezen voor een gescheiden variant ontstaat nog meer ruimte tussen de maanden om een boodschap te plaatsen.

Maak je kalender uniek en exclusief

Naast ons standaardassortiment maandkalenders kun je je kalender nog exclusiever maken door de extra afwerkmogelijkheden. Voorzie je kalender per maand van hoogglanslaminaat of met verschillende foliedrukken. Foliedruk zorgt voor een glimmend effect op de kalender. Dit brengt jouw speciale communicatie-uitingen nóg beter in beeld te brengen naast de unieke opdruk. Dus wil je nóg meer opvallen? Kies dan voor nét die extra touch en geef een exclusief randje mee aan jouw maandkalender.

Je hebt een keuze gemaakt, hoe nu verder?

Een keuze gemaakt? Top! Maandkalenders zijn eenvoudig te bestellen. Bij ons vraag je namelijk gemakkelijk, snel en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven er naar om binnen een werkdag een passend voorstel te sturen. Liever telefonisch je wensen bespreken? Geen probleem! Ons team staat klaar om je te adviseren en helpen je graag.

Bij Helios Kalenders produceren we alle kalender in eigen huis. We beschikken over en productiehal van maar liefst 1.100 m2. Van support tot sales en van productie tot logistiek, alles gebeurt op onze eigen bedrijfslocatie in Eibergen. Doordat we alles in-house hebben kunnen we snel schakelen en weten we zeker dat we de kwaliteit kunnen leveren die je van ons mag verwachten. Persoonlijk contact staat daarbij hoog in het vaandel. Dát is wat ons onderscheid.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar