Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Simpel en snel kalenders laten bedrukken?

Ontdek ons assortiment en klik op de categorie van je gewenste kalender die je wil laten bedrukken.

Ben je op zoek naar weekkalenders, maandkalenders, meermaandskalenders, jaarkalenders of bureaukalenders voor 2025? Wij helpen je maar al te graag! Hulp nodig met het ontwerp of lever je deze kant-en-klaar aan? Alles is mogelijk bij ons. Strakke en overzichtelijke kalenders voor de zakelijke markt, maar ook kleurrijke en sfeervolle kalenders die als echte eyecatchers een ruimte opvrolijken bij je klanten en relaties thuis. Onze kalenders zijn geschikt als relatiegeschenk maar worden ook gebruikt voor B2B-verkoop op grote online platforms als amazon of bol.com en in boekenwinkels.

MEERWAARDE KALENDERS 

Nog steeds is de papieren wand- of bureaukalender wereldwijd een vertrouwd en gewaardeerd product die dagelijks bij veel bedrijven en huishoudens gebruikt wordt. Ook is de kalender een zeer laagdrempelig relatiegeschenk en bovenal een populaire manier om als bedrijf op te vallen. Offline uitblinken met een uniek tastbaar product in deze digitale tijd. Wij maken toonaangevende kalenders met reclameruimte in je eigen huisstijl. 

De wereld om ons heen blijft maar digitaliseren, zo ook de marketingwereld. Online zichtbaar zijn en dit ook blijven is daarom erg belangrijk. Hetzelfde geldt voor de offline zichtbaarheid van je organisatie. Nog belangrijker is een goede balans tussen offline en online marketing. Hoogwaardig drukwerk in combinatie met de online zichtbaarheid zijn onomstotelijk met elkaar verbonden en versterken het imago van je merk en organisatie. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar