Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Fotokalender

Ook biedt Helios kalenders een fantastisch assortiment fotokalenders aan met foto's die niet alleen je eigen gezicht, maar ook die van relaties laten stralen. Maak jouw unieke kalender met thema naar wens. Staat jouw top thema er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Helios Kalenders biedt een fantastisch assortiment fotokalenders aan. Deze kalenders hebben zéér uitéénlopende thema's. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld de populaire Nederland kalender met foto's van prachtige locaties in ons land. Ook de Europa kalender is zeer gewild door de toonaangevende foto's die de kalender jaarlijks heeft. Ook de Pin-up kalender is bij ons te koop. Allen met een helder maandoverzicht en foto's van hoge drukkwaliteit. En uiteraard met je eigen logo of bedrukking.

Zoek je een specifiek thema maar zie je deze er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op.

 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar