Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Handling en verzending

Helios is jouw one-stop-shop! Zo kunnen we jouw kalenders gevouwen en ingestoken in enveloppen aanleveren of je zelfs volledig ontzorgen door kalenders rechtstreeks wereldwijd te verzenden.

Na productie en afwerking kunnen we je kalenders naar één of meerdere adressen sturen. Extra bijlage, zoals een begeleidende brief, brochure of flyer, kunnen we desgewenst ook prima toevoegen. Daarnaast kunnen we de verzendenveloppen volledig personaliseren en bijvoorbeeld voorzien van het logo van jouw organisatie. Wij zetten graag die extra stap!

Verzending naar binnen- en buitenland

Wij regelen graag de verspreiding van je kalenders naar jouw klanten, partners of relaties in binnen- en buitenland. Denk aan Nederland, Europa of ver daarbuiten. De kalenders verpakken we dan in speciale verzendboxen en voorzien we van een adressticker.

Adressen lever je eenvoudig bij ons aan via een adressenbestand welke wij vertalen naar de adresstickers alvorens we de kalenders gereedmaken voor verzending.

De mogelijkheden op een rijtje

Van Helios mag je alleen de hoogste kwaliteit kalenders verwachten. Daarom ontzorgen we je graag met de handling en verzending ervan in kwalitatieve verzendboxen. Met veel passie en plezier regelen wij naast ontwerp en productie ook:

  • Verzending naar meerdere verzendadressen (meerdere vestigingen)
  • Individuele verzending post in nationaal of internationaal naar klanten en relaties
  • Vouwen en insteken in verzend- of uitdeelenvelop en het stempelen van kalenders
  • Zelf nog wensen of ideeën? Wij zorgen ervoor en kijken samen naar een passende oplossing

Advies nodig?

We staan voor je klaar om je te helpen met jouw keuzes. We informeren je graag over de mogelijkheden van handling en verzending en stellen een op maat gemaakt plan voor je op.

Contact opnemen

Aan de slag?

Ontdek ons ruime assortiment aan week-, maand-, jaar-en bureaukalenders. We helpen je graag in het gehele proces van ontwerp tot productie. 

Ontdek onze kalenders

Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar