Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Jaarkalenders

Klik op de gewenste jaarkalender en vraag eenvoudig (vrijblijvend) een offerte aan.

Dé perfecte plankalender

Maak je eigen jaarkalender! Of laat deze door ons ontwerpen, we helpen je graag. Jaarkalenders zijn de meest ideale planning kalenders, een heel jaaroverzicht van 2024 in een oogopslag en zeer overzichtelijk in beeld geheel naar in jullie huisstijl. Bij Helios zijn de jaarkalenders in diverse uitvoeringen leverbaar. Van een budget uitvoering met een standaard stramien van het jaar tot en met een luxe premium uitvoering die geheel naar eigen wens in te delen is. Van eigen huisstijl tot speciale (feest)dagen binnen je organisatie, alles is mogelijk. 

Naast de jaarkalenders beschikken we bij Helios Kalenders ook over speciale kokers die bij je bestelling geleverd kunnen worden tegen een scherpe meerprijs. De jaarkalenders kunnen eenvoudig worden opgerold en passen perfect in de kokers. Zo kunnen jij of je collega vertegenwoordigers eenvoudig een luxe jaarkalender mee naar klanten en relaties nemen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de jaarkalenders los te verzenden in de daarvoor bestemde kokers. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar