Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

3-maandenkalenders

Meerdere maanden in één overzicht? Eenvoudig terug- óf vooruitkijken? Met de 3-maandenkalender – ook wel 3-maandskalender genoemd – heb je een volledig kwartaal overzichtelijk in beeld. Het grote kopschild is volledig naar eigen huisstijl te ontwerpen. Hierdoor is de 3 maanden kalender een zeer populair zakelijk relatiegeschenk. Ontdek ons ruime assortiment kalenders met drie maanden!

Wat is een 3-maandenkalender?

Een 3-maandenkalender is een zakelijke kalender met drie maandblokken. Een volledig kwartaal is daardoor in één oogopslag zichtbaar. Je hebt dus altijd een overzicht van de huidige maand, de vorige maand én van de aankomende maand. 3-maandenkalenders zijn in twee varianten beschikbaar; een variant met separate maanden (nog meer reclameoppervlak!) en een variant met de maanden aan elkaar. Op deze kalenders zijn áltijd weeknummers, (feest)dagen én de weekenden duidelijk weergegeven.

Door de lekker grote cijfers is een 3-maandenkalender ook van een afstandje goed te lezen. Bovendien zijn de weekenden weergegeven in een contrasterende kleur zodat je direct het verschil tussen werk- en weekenddagen ziet. Een handige datum-aanduider geeft aan welke datum het vandaag is. Vergissen in de datum is daarmee verledentijd!

Wat zijn de voordelen van een 3-maandenkalender?

Ten opzichte van meermaandskalenders, week- en bureaukalenders, bieden maandkalenders met drie maanden een aantal duidelijke voordelen:

  • De 3-maandenkalender is een échte blikvanger en ideaal voor communicatie-uitingen;
  • Het grote formaat biedt genoeg reclameruimte voor een eigen ontwerp;
  • De separate maanden variant biedt extra veel communicatieruimte;
  • Een uitstekend internationaal relatiegeschenk in 8 verschillende talen;
  • Laag gewicht kalender in vergelijking met de grotere varianten, je betaalt bij verzending dus minder portokosten.

Welke soorten en formaten zijn er?

De 3-maandenkalender is beschikbaar in diverse varianten. Naast de eerder genoemde separate variant en de versie met de maanden aan elkaar, zijn ook de 3-maandenkalender transport en met baget beschikbaar.

De formaten van de verschillende soorten kalender variëren van 30,5 x 69 cm tot 33 x 80 cm.

Gescheiden

Het grote voordeel van de 3-maandenkalender met gescheiden maanden is de extra ruimte voor meer communicatiemogelijkheden. Tussen de maanden in kun je bijvoorbeeld een e-mailadres, website of telefoonnummer plaatsen. Zo hoeven je zakelijke relaties nooit meer te zoeken naar je contactgegevens.

Aanéén

De 3-maandenkalender aanéén is de meest gebruikte zakelijke kalender van Nederland en biedt veel reclameruimte op de stevig omplakte kop. Door de strakke afwerking ontstaat een luxe uitstraling. Handig voor planning en als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld klantenbinding.

Transport

Speciaal voor de transportwereld bieden we een luxe transport kalender. Deze premium 3-maandenkalender is voorzien van een afbeelding met jouw wagenpark. Daarnaast standen we jouw vrachtwagen aan de onderkant in de kalender. Zo ontstaat een unieke kalender volledig vormgegeven in jouw huisstijl. Door de extra stans is deze kalender iets langer dan de andere varianten.

Baget

Deze versie is een extra luxe afgewerkt variant van de 3-maandenkalender gescheiden. Zo heeft deze kalender geen scheurperforatie maar een luxe metalen randlijst. Een nette en strakke afwerking wat de kalender net even die chique uitstraling geeft.

Wanneer kies je welke soort?

Zoek je een uitgebreide maar compacte en portovriendelijke kalender? Dan is de 3-maandenkalender een ideale keuze. Afhankelijk van de inzet van de kalender maak je een keuze voor het soort kalender.

Als je de kalender met name als relatiegeschenk in gaat zetten, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk kunnen communiceren en is de 3-maandenkalender gescheiden de beste optie. Ook wanneer je de kalenders veel verstuurt is de gescheiden variant de meest voor de hand liggende optie. Deze is gemakkelijk op te vouwen past in een bijpassende envelop.

Voor intern gebruik, als je de kalenders verspreid via vertegenwoordigers of als prijs doorslaggevend is, adviseren we de 3-maandenkalender aanéén. Door de meer compacte lay-out heeft deze kalender weliswaar minder reclameruimte, maar is daardoor wel prijstechnisch iets gunstiger.

En ben je actief in de transportbranche en wil je een échte eye-cather? Dan is de keuze snel gemaakt en adviseren we de 3-maandenkalender transport. Hiermee laat je jouw wagenpark écht opvallen door de extra stans aan de onderkant.

Ik ga voor een 3-maandenkalender!

Wanneer je de keuze hebt weten te maken, vraag je gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan. Ons streven is om altijd binnen een werkdag een passend voorstel te versturen. Wanneer het voorstel akkoord is, ontvang je van ons een werktekening of template met aanleverspecificaties voor jouw eigen ontwerp. Heb je nog geen eigen ontwerp? Geen probleem! Onze designer helpen je graag om jouw kalender volledig naar wens te maken.

Voordat we over gaan tot productie zullen we altijd eerst een proefdruk sturen. Bovendien kunnen we de kalender gevouwen en ingestoken in enveloppen aanleveren of zelfs direct verzenden naar klanten en relaties in binnen en buitenland.

Neem gerust contact met ons op bij vragen, extra informatie of hulp bij het kiezen van de juiste kalender.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar