Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Kalenders bedrukken met je eigen logo - Zet je organisatie op de kaart!

Bedrukte kalenders met logo

- zet ook jouw organisatie op de kaart!
Kies voor je eigen bedrukte kalenders met logo: dé manier om je (offline) naamsbekendheid te vergroten en de band met je klanten te versterken! Ook als je jouw medewerkers wilt bedanken voor hun fantastische inzet is het slim om te kiezen voor een relatiegeschenk met logo. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Als nummer 1 kalenderproducent zijn wij van alle markten thuis! Je kiest dan ook eenvoudig uit tientallen kalenders en bestelt eenvoudig en snel online. Binnen 1 dag ontvang je een passend voorstel. Pas nadat jij je goedkeuring hebt gegeven op het digitale voorbeeld gaan we de kalenders bedrukken. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Kalenders bedrukken

- voor een betere concurrentiepositie
Sta jij binnenkort op een beurs of organiseer je een evenement? Laat dan je eigen kalenders drukken bij Helios Kalenders en laat je verrassen door onze kwaliteit en service. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe waardevol het uitdelen van kalenders is. Vooral in deze digitale tijd is het een interessant en goedkope manier om offline onder de aandacht te zijn. En nog belangrijker: om dit te blijven, want met kalenders hang je het hele jaar bij klanten en relaties in de keuken of op de werkplek. Kies bijvoorbeeld voor kalenders in full colour voor een 100% match met jouw huisstijl, alles geheel naar wens.

Jouw relatiegeschenk met logo

- ook te bestellen in kleine oplage
Heeft jouw onderneming slechts een handjevol mooie en waardevolle klanten en ben je op zoek naar een bedrukte kalender met logo als relatiegeschenk? Bij Helios Kalenders kun je ook een kalender met logo in kleine oplage bestellen. Wil je de relatiegeschenken iets persoonlijker maken? Dan kunnen we het relatiegeschenk vaak ook bedrukken met een naam of vestiging. Jouw bedrukte kalender met logo bestel je eenvoudig online of direct via een van onze specialisten per telefoon. Hierna hoef jij nog maar één ding te doen: controleren of het ontwerp geheel naar wens is! Dan gaan wij direct voor je aan de slag zodat je jouw gepersonaliseerde kalender ruim op tijd in huis hebt.

Kalenders als relatiegeschenk: goedkoop en origineel

- 3 redenen om te kiezen voor Helios Kalenders
Op zoek naar praktische bedrukte kalenders die perfect matchen met jouw huisstijl en kwalitatief goed zijn?
Bij Helios Kalenders kunnen we jouw kalenders drukken precies zoals jij wilt: Originele en unieke kalenders zijn namelijk onze specialiteit!

1. Flexibiliteit: of het nu om een custom design gaat of om een originele kalender dat (nog) niet in ons assortiment zit, bij Helios Kalenders passen we ons aan jouw wensen aan. Dat is pas flexibel!

2. Snelheid: dankzij onze eigen drukkerij en productiehal kunnen wij vaak al binnen 1 week jouw bedrukte kalenders op iedere gewenste locatie afleveren. Is de levertijd toch langer? Dan maken we er graag een spoedlevering van! Let op: in ons hoogseizoen (vanaf september) wijken onze productietijden af in verband met de drukte. Voor supersnelle leveringen graag voor of uiterlijk in de zomer bestellen.

3. Eerlijke prijzen: wij kunnen goedkoop leveren tegen een superscherpe prijs omdat wij over onze eigen drukkerij en productiehal beschikken. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van andere leveranciers of tussenpersonen en koop je rechtstreeks van de bron. 

Relatiegeschenken: origineel én effectief!

Blijf jouw concurrenten altijd een stapje voor door te kiezen voor originele bedrukte kalenders. Zo blijft jouw naam het hele jaar in de picture bij de doelgroep! Want herhaling is de sleutel tot succes. Hoe praktischer de kalenders, hoe vaker ze gebruikt worden en jouw naam letterlijk en figuurlijk blijft hangen. Daarmee wordt automatisch ook de kans groter dat (potentiële) klanten zullen kiezen voor jouw bedrijf bij hun volgende aankoop of project. Dus niet alleen investeren in online marketing, maar ook zeker nog in offline marketing! Klanten zullen dit altijd blijven waarderen.
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar