3386

Waarom een eigen kalender ontwerpen een goed idee is

Kalenders zijn te gebruiken op verschillende locaties binnen een organisatie of in huis. Nog steeds vergroten kalenders uw zichtbaarheid ondanks het digitale tijdperk. Het gebruiken van een kalender draagt bij aan een goede planning, betere organisatie en een hogere productiviteit. Verder verminderd een goede planning en betere organisatie het stressniveau wat resulteert in meer rust binnen uw organisatie of huiselijke sfeer.

Naast de voordelen is het ook mogelijk om iets persoonlijks en uniek te ontwerpen bij Helios Kalenders. Dit kan u gebruiken voor uzelf, maar wellicht ook als geschenk voor een zakenrelatie of voor uw huidige werknemers. Een goede oplossing kan dan ook een kalender zijn die u naar eigen wensen laat maken in uw eigen huisstijl.

Helios kalenders maakt het daarom mogelijk om een eigen kalender geheel naar eigen wensen en ingevingen te ontwerpen. Maar waarom zou u ervoor kiezen om een eigen kalender te ontwerpen?

Eigen kalender laten maken is persoonlijker

Het ontwerpen van uw eigen kalender heeft natuurlijk een persoonlijke touch, dit maakt een kalender meer waardevol voor uzelf maar ook voor diegene die de kalender ontvangt. Denk hierbij aan kalenders als relatie geschenk in de huisstijl van uw bedrijf. De zakenrelaties kunnen dit persoonlijkere geschenk erg waarderen en krijgen daardoor erkenning voor hun goed geleverde werk.

Verder zijn kalenders laten maken met persoonlijke foto’s van het personeel tijdens teamuitjes of andere activiteiten ook erg leuk en persoonlijk. Hierdoor denkt u als werknemer vaak terug aan de leuke momenten.

Naast de persoonlijke touch van het ontwerpen van een eigen kalender ontwerpen heeft een kalender nog een voordeel. En dat is dat u als bedrijf 365 dagen in beeld blijft bij de betreffende gebruiker.

Met een eigen kalender ontwerp, voor uw klanten en/of werknemers, bent u 365 dagen in beeld

Naast de persoonlijke waarde van het ontwerpen van een eigen kalender heeft een kalender nog een voordeel. Als u een kalender laat maken in eigen huisstijl voor uw zakenrelaties, werknemers of wat u doelgroep dan ook wordt. Dan creëert u meer blootstelling van uw bedrijf bij deze doelgroepen en de mensen die bij deze doelgroepen op bezoek komen. Want een kalender hangt of staat 365 dagen in het jaar op dezelfde plek en wordt frequent gebruikt. Hierdoor komen andere maar ook de mensen die de kalender gekregen hebben telkens in contact met uw bedrijf, zo blijft u als bedrijf 365 dagen in beeld en zorgt dit voor meer algemene bekendheid en herkenning.

Vele mogelijkheden om een eigen kalender te maken

Bij het ontwerpen van een eigen kalender is het hebben van vele mogelijkheden natuurlijk erg prettig. Bij Helios Kalenders zijn er genoeg mogelijkheden!

Een kalender laten maken kan door:

·        Een eigen formaat schild te kiezen

·        Een eigen afwerking met kalenderbloks in eigen huisstijl

·        Toevoegen van actiepagina’s tussen de maanden

·        Kortingsbonnen tussen de maanden of voor- of achter het kalenderblok

Naast deze vele mogelijkheden beschikt Helios Kalenders over een eigen ontwerpafdeling die voor u de beste persoonlijke kalender kan ontwerpen. Zodra u het beste en meest originele ontwerp van onze ontwerpafdeling heeft gekregen kunnen de eigen vormgevers en technische dtp-ers bij Helios Kalenders uw design aanpassen, checken en correct verwerken. Wanneer u niet tevreden bent met het ontwerp worden deze uiteraard geheel naar wens aangepast.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het ontwerpen van een kalender? Vraag direct een offerte aan!