Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Waarom een kalender een goed idee is - 3 redenen waarom kalenders top zijn

Buromaandkalender 2022

Kalenders zijn te gebruiken op verschillende locaties binnen een organisatie of in huis. Nog steeds vergroten kalenders de zichtbaarheid van je merk ondanks het digitale tijdperk. Het gebruiken van een kalender draagt bij aan een goede planning, betere organisatie en een hogere productiviteit. Verder verminderd een goede planning en betere organisatie het stressniveau wat resulteert in meer rust binnen je afdeling of organisatie.

Naast de voordelen is het ook mogelijk om iets persoonlijks en uniek te ontwerpen bij Helios Kalenders. Dit kan gebruikt worden voor jezelf, maar absoluut ook als geschenk voor een zakenrelatie en collega's. Een goede oplossing kan dan ook een kalender zijn die geheel naar eigen wens wordt opgemaakt in je eigen huisstijl.

Helios kalenders maakt het daarom mogelijk om een eigen kalender geheel naar eigen wensen en ingevingen te ontwerpen.

Maar waarom zou een eigen kalender ontwerpen?

Eigen kalender laten maken is persoonlijker

Het ontwerpen van eigen reclamekalenders heeft natuurlijk een persoonlijke touch.  Dit maakt een kalender meer waardevol voor  jezelf maar ook voor diegene die de kalender ontvangt. Denk hierbij aan kalenders als relatiegeschenk in de huisstijl van je bedrijf. De zakenrelaties kunnen dit persoonlijkere geschenk erg waarderen en krijgen daardoor erkenning voor hun goed geleverde werk.

Verder zijn kalenders laten maken met persoonlijke foto’s van het personeel tijdens teamuitjes of andere activiteiten ook erg leuk en persoonlijk. Hierdoor denk je als werknemer vaak terug aan de leuke momenten. Uiteraard is het ook mogelijk om het kantoor of andere mooie foto's in op de kalender weer te geven die betrekking hebben op je organisatie. Denk aan actiefoto's van werknemers, werkvoertuigen, machines of topproducten.

Naast de persoonlijke touch van het ontwerpen van een eigen kalender ontwerpen heeft een kalender nog een voordeel. En dat is dat je als bedrijf 365 dagen in beeld blijft bij betreffende gebruikers. 

Met een eigen kalenderontwerp 365 dagen in beeld

Naast de persoonlijke waarde van het ontwerpen van een eigen kalender heeft een kalender nog een prachtig voordeel. Als je een kalender laat maken in eigen huisstijl voor zakenrelaties, werknemers, creëer je meer blootstelling van je organisatie bij de doelgroepen en de mensen die bij deze doelgroepen op bezoek komen. Want een kalender hangt of staat 365 dagen in het jaar op dezelfde plek en wordt frequent gebruikt. Hierdoor komen andere maar ook de mensen die de kalender gekregen hebben telkens in contact met je bedrijf.

Zo blijf je als bedrijf 365 dagen in beeld en zorgt dit voor meer algemene bekendheid en herkenning. Kalendermarketing zorgt gemiddeld voor meer dan 1.750 contactmomenten per jaar per kalender! Dat terwijl de kosten minder zijn dan een gemiddeld dagbudget van een advertentie.

Vele mogelijkheden om een eigen kalender te maken

Bij het ontwerpen van een eigen kalender is het hebben van vele mogelijkheden natuurlijk erg prettig.

Bij Helios Kalenders zijn er genoeg mogelijkheden!

Een kalender laten maken kan door:

·        Een eigen formaat schild te kiezen

·        Een eigen afwerking met kalenderbloks in eigen huisstijl

·        Toevoegen van extra pagina’s tussen de maanden

·        Kortingsbonnen tussen de maanden of voor of achter het kalenderblok

Naast deze vele mogelijkheden beschikt Helios Kalenders over een eigen ontwerpafdeling die voor jouw organisatie de beste reclamekalender kan ontwerpen. Zodra je het beste en meest originele ontwerp van onze ontwerpafdeling hebt gekregen kunnen de eigen vormgevers en technische dtp-ers bij Helios Kalenders het design aanpassen, checken en correct verwerken. Wanneer je niet tevreden bent met het ontwerp worden deze uiteraard geheel naar wens aangepast. 

Bij je bestelling krijg je altijd een gratis drukproef ter goedkeuring.

Als alles naar tevredenheid is kan de productie beginnen!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het ontwerpen van een kalender? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! 

Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar