Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

4-Maandskalender aanéén

Vier maanden in één overzicht zonder tussenruimtes? Eenvoudig een of meerdere maanden terug- of vooruitkijken? Dan is deze 4-maandskalender met de bloks aan elkaar perfect geschikt. Vier maanden in een duidelijk overzicht met een exclusief kopschild geheel naar wens in eigen huisstijl. 

  • Portovriendelijk
  • Perfect voor het plannen
  • Duidelijk overzicht van de huidige, aankomende en voorgaande maand(en)

Verzending

  • Bijpassende verzendenvelop beschikbaar
  • Kalenders kunnen door ons gevouwen en ingestoken worden in envelop
  • Pallet- of individuele zending is mogelijk naar je klanten en relaties in Nederland en daarbuiten
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

4 maandskalender aanéén

Op zoek naar een grote kalender die tóch functioneel is? Dan is de 4 maandskalender aanéén van Helios Kalender een uitstekende keuze om aan je wand te hangen. Óf aan te bieden als geschenk aan je klanten of relaties. De 4 maanden kalender geeft, zoals de naam al doet vermoeden, een duidelijk overzicht per 4 maanden. Een 4 maandskalender is zéér handig voor planning en wordt om die reden vaak in zakelijke situaties ingezet. Daarnaast heb je bij een viermaandskalender meer reclameruimte voor jouw unieke boodschap.

Groot assortiment viermaandskalenders

Wij hebben een groot assortiment viermaandskalenders. Niet gevonden wat je zocht? Laat dan een 4 maandskalender volledig op maat maken. Hierin ondersteunen onze ervaren grafische vormgevers je graag. Zo heb je altijd een uniek en volledig in jouw huisstijl vormgegeven kalender. Daarnaast zijn door een nieuwe productielijn recent al onze 4 maandskalenders verbeterd. Profiteer er snel van!

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar