Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

3-Maandskalender gescheiden Transport

Drie maanden in één overzicht met ruimtes tussen de maanden voor extra communicatie-uitingen? Eenvoudig een maand terug- of vooruitkijken? Dan is deze 3-maandskalender met gescheiden maanden ideaal. Een kwartaal overzichtelijk in beeld met een uniek kopschild geheel naar wens in eigen huisstijl, inclusief reclameruimte tussen de drie maanden. 

Verzending

  • Bijpassende verzendenvelop beschikbaar
  • Kalenders kunnen door ons gevouwen en ingestoken worden in envelop
  • Pallet- of individuele zending is mogelijk naar je klanten en relaties in Nederland, maar ook daarbuiten!
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Transport kalender 3 maands gescheiden

Speciaal voor de transportwereld heeft Helios kalenders een luxe transport kalender 3 maands in haar assortiment. Deze premium 3 maandskalender is voorzien van jouw vrachtwagen uitgestanst op het schild. Dit maakt deze 3 maanden kalender uniek en bij uitgestek geschikt voor de transportwereld. Vormgegeven is de huisstijl van jouw bedrijf is deze kalender iedere keer weer herkenbaar voor jouw klant of zakelijke relatie.

De 3 maandkalenders is de meest gebruikt kalender in de transportwereld. De overzichtelijke weergave van 3 maanden maakt deze kalender handig in gebruik en onmisbaar in ieder kantoor.

Onze 3 maandkalender transport biedt veel bedrukbare reclameruimte. De strakke afwerking geeft de transport kalender van Helios een luxe uitstraling. Met elkaar zorgen we ervoor dat jouw bedrijf dagelijks in beeld is bij klanten en relaties. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar