Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

3-Maandskalender aanéén

Meerdere maanden in één overzicht? Eenvoudig terug- of vooruitkijken? Dan is de 3-maandskalender aanéén ideaal. Een kwartaal overzichtelijk in beeld met een uniek kopschild geheel naar wens in eigen huisstijl. Perfect voor het plannen.  

  • Extra veel aandacht door de optimale reclameruimte
  • Zeer prijsgunstige optie onder alle meermaandskalenders
  • Keuze uit grijze, blauwe en gele 8-talige kalenderblokken (NL-DE-GB-FR-ES-PT-RU-CN)

Verzending

  • Bijpassende verzendenvelop beschikbaar
  • Kalenders kunnen door ons gevouwen en ingestoken worden in envelop
  • Pallet- of individuele zending is mogelijk naar je klanten en relaties in Nederland, maar ook daarbuiten!
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

3 maandskalender aanéén

De 3 maandskalender aanéén is één van de meest gebruikte zakelijke kalenders van Nederland. Niet zo gek ook want deze 3 maanden kalender is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. 3 maandskalenders zijn daarnaast handig voor planning in een zakelijke setting en daarom bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. Een 3 maandenkalender mag dus zeker niet ontbreken in jouw huisstijl!

Het handige aan een 3 maandskalender aanéén is dat je in één oogopslag een overzicht van de huidige maand én van de aankomende twee maanden hebt. Lekker grote cijfers zorgen ervoor dat de driemaandskalender zelfs van een afstandje goed te lezen is. Daarnaast zijn onze 3 maanden kalenders voorzien van een handige datumaanduider, zo is direct duidelijk wat de datum van vandaag is.

Ruim assortiment 3 maanden kalenders

Door ons ruimte assortiment aan 3 maandskalenders hebben wij altijd wel een kalender die voldoet aan jouw wensen. Staat je voorkeur er onverhoopt niet bij? Dan bieden bij maatwerk 3 maandskalenders aan voor je eigen, persoonlijke full colour design.

Onze 3 maanden kalender biedt veel reclameruimte op een stevig omplakte kop. De strakke afwerking geeft de 3 maandskalender van Helios een luxe uitstraling. Samen zorgen we voor 365 dagen zichtbaarheid per jaar én blijf je dagelijks in beeld bij je klanten en relaties. Met de nadruk op blijft, want je zult merken dat zij jaarlijks om de 3 maanden kalender blijven vragen! Een zeer waardevolle bijdrage aan diverse aspecten, waaronder klantenbinding.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar