Eigen productiehal van 1.100 m²
Snel schakelen en scherpe prijzen
Wereldwijde verspreiding
Ook mogelijk met losse kalenders per post
Eigen productiehal van 1.100 m² Snel schakelen en scherpe prijzen Wereldwijde verspreiding Ook mogelijk met losse kalenders per post

Bureaukalenders

Bureaukalenders

Deze bureaukalender is speciaal gemaakt voor op .... je bureau! Door het handige systeem, is de kalender met een paar seconde klaar om neer te zetten. Handig om tijdens het werken snel te kijken naar datums en weeknummers. Een kalender is onmisbaar op elk bureau door haar functionaliteit. Naast het feit dat bureaukalenders erg praktisch zijn, zijn ze ook het perfecte marketingmiddel om in beeld te zijn op de werkplek van je klanten en relaties. Functioneel dat zijn onze bureaukalenders dus bij uitstek. Laat zien wie je bent, wat je kunt en waar je als organisatie voor gaat én staat. Bureaukalenders zijn er bij Helios Kalenders in veel verschillende soorten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bureaulegger voor onder het toetsenbord.

Liever een kalenderblok op je bureau? Wij hebben ze in onder andere
A5 of A6 formaat of in de vorm van een driehoekkalender. Daarnaast zijn onze bureaukalenders verkrijgbaar als maandkalender of 3 maandskalender. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Uiteraard beschikken alle bureaukalenders over genoeg reclameruimte zodat je prominent in beeld kan zijn bij klanten en relaties en op je eigen kantoor.

Bureaukalender Staand

De bureaukalender staand is een handige tool voor op iedere werkplek. In één opzicht kan je snel de dagen van de week, de maand of het jaar zien. Een prachtig overzichtelijk calendarium op het bureau van jouw relaties met daarop jouw eigen bedrukking. Dat is onze desk kalender met drie maanden. Deze kalender neemt op de overvolle bureaus weinig ruimte in en zal toch de aandacht blijven trekken!

  • 6 maandbladen (dubbelzijdig bedrukt)
  • Compact en past in iedere werkruimte
  • Vermelding feestdagen NL
  • Bedrukking op de staander
  • Optioneel te voorzien van datumwijzer

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar