Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Het beste relatiegeschenk idee? Een gepersonaliseerde kalender!

Zakelijke relaties zijn onmisbaar voor gezonde organisaties. Zonder relaties is er immers geen business! Relaties die de continuïteit van jouw bedrijf waarborgen mogen daarom best beloond worden. Dit kan natuurlijk door middel van een passend relatiegeschenk. Maar wat ís dan een passend relatiegeschenk idee? Ga eens een stapje verder en geef jouw zakenrelaties de erkenning en waardering die ze verdienen. Bijvoorbeeld door een gepersonaliseerde kalender als relatiegeschenk te geven. Wat daar de voordelen van zijn? Je ontdekt het in dit artikel!

Waarom een kalender als relatiegeschenk?

Met een kalender als relatiegeschenk creëer je de kans om jouw organisatie op een toonaangevende én handige wijze onder de aandacht te brengen. Maar werk je tegelijkertijd óók aan het versterken van jouw zakenrelaties. Jouw unieke, gepersonaliseerde kalender prikkelt je zakenrelatie en zorgt ervoor dat de herinneringswaarde stijgt. Een sterke zakelijke relatie is dan ook de fundering voor een langdurige samenwerking.

Bovendien zorgt een kalender voor structuur en planning waardoor de samenwerking prettiger en meer gestructureerd kan verlopen. Een kalender als relatiegeschenk heeft dus naast relationele- ook nog organisatorische voordelen. Daarom is een kalender als relatiegeschenk een goed idee! Want je gaat waarschijnlijk al snel merken dat relaties jaarlijks om je kalender blijven vragen. Een zeer waardevolle bijdrage op verschillende vlakken dus!

Gepersonaliseerd relatiegeschenk met logo

Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn doorgaans een gewaardeerde gift. Het geeft net dat beetje extra waarmee je laat blijken dat je de samenwerking écht waardeert. En zeg nou eerlijk, hoe leuk is het eigenlijk om een weekkalender met een persoonlijke tint als relatiegeschenk te krijgen?!

Die persoonlijke tint ontstaat door middel van jouw bedrijfslogo gecombineerd met door jou gekozen afbeeldingen of foto’s. Daarnaast zijn kalenders op vele manieren te personaliseren en te voorzien van visuele prikkels.

Heb je nog geen idee wat er op jouw gepersonaliseerde kalender gedrukt moet worden? Onze grafische vormgevers denken graag met je mee en helpen je met een unieke opmaak. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar is bij jouw klanten en zakelijke relaties.

Fiscaal voordeel met kalenders als relatiegeschenk

Dat kalenders als relatiegeschenk een goed idee zijn heb je inmiddels gelezen. Maar, wist je dat relatiegeschenken zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde kalenders fiscaal aftrekbaar zijn?

Als je relatiegeschenken weggeeft zonder daar een tegenprestatie voor te vragen, kun je de kosten onder representatiekosten schalen. Dit betekent dat bijvoorbeeld jaarkalenders om weg te geven een fiscaal voordeel opleveren doordat deze belastingtechnisch aftrekbaar zijn. Bekijk de website van de Belastingdienst voor de huidige geldende regels.

Overtuigd dat kalenders een goed relatiegeschenk idee zijn?

Dus je bent overtuigd dat kalenders als relatiegeschenk een goed idee zijn? Top! Bij Helios kalenders helpen we je graag verder met jouw gepersonaliseerde kalenders, ook in grote oplages. Onze werkwijze is dan ook eigenlijk heel simpel. Na goedkeuring van jouw ontwerp ontvang je altijd eerst een proefdruk. Ben je daarmee akkoord? Dan gaan we door met waar wij het beste in zijn: het drukken van jouw unieke kalenders. Uiteraard zorgen we ook voor een perfecte afwerking.

Bekijk ons ruime assortiment aan week-, jaar- en maandkalenders in diverse formaten. Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Het beste relatiegeschenk idee? Een gepersonaliseerde kalender - Wilma Vergaren
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar