Levering nog voor Kerst
Groot assortiment kalenders
Gratis digitale drukproef bij bestelling
Wereldwijde verspreiding
Levering nog voor Kerst Groot assortiment kalenders Gratis digitale drukproef bij bestelling Wereldwijde verspreiding

Kalenders

Helios Kalenders levert letterlijk en figuurlijk alle soorten en maten kalenders: of dat nou weekkalenders, maandkalenders, meermaandskalenders, jaarkalenders of bijvoorbeeld bureaukalenders zijn. Ook kun je zelf een kalender maken geheel naar wens. Strakke en overzichtelijke kalenders voor de zakelijke markt, maar ook kleurrijke en sfeervolle kalenders die als echte eyecatchers een ruimte opvrolijken. Onze kalenders zijn geschikt als relatiegeschenk maar worden ook gebruikt voor B2B-verkoop op online platforms en in boekenwinkels.

MEERWAARDE KALENDERS 

Nog steeds is de papieren wand- of bureaukalender wereldwijd een vertrouwd en gewaardeerd product die dagelijks bij veel bedrijven en huishoudens gebruikt wordt. Ook is de kalender een zeer laagdrempelig relatiegeschenk en bovenal een populaire manier om als bedrijf op te vallen. Offline uitblinken met een uniek tastbaar product in deze digitale tijd. Wij maken toonaangevende kalenders met reclameruimte in je eigen huisstijl. 

De wereld om ons heen blijft maar digitaliseren, zo ook de marketingwereld. Online zichtbaar zijn en dit ook blijven is daarom erg belangrijk. Hetzelfde geldt voor de offline zichtbaarheid van je organisatie. Nog belangrijker is een goede balans tussen offline en online marketing. Hoogwaardig drukwerk in combinatie met de online zichtbaarheid zijn onomstotelijk met elkaar verbonden en versterken het imago van je merk en organisatie. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m vrijdag staan we voor je klaar