Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Kalenders en COVID-19

Kalenders verzenden

KALENDERS EN CORONA 

Het coronavirus treft ons allemaal en zorgt ervoor dat er minder fysieke contactmomenten mogelijk zijn. Jij of de collega's van de verkoop buitendienst mogen nauwelijks of niet meer bij klanten en relaties langs en het aantal online afspraken blijft stijgen. Graag helpen wij jou en je organisatie in deze moeilijke tijd om voor een lage prijs zichtbaar te blijven bij klanten en relaties. Naast het leveren van kalenders helpen wij je ook graag met de verspreiding van kalenders per post. 

Veel klanten maken gebruik van onze full service diensten. Full service houdt bij ons het ontwerpen, produceren en verspreiden van kalenders in. Verspreiden in de breedste zin van het woord: palletzending of individuele verspreiding, alles is bespreekbaar. Indien gewenst kan bij individuele zending naar klanten en relaties gebruik worden gemaakt van aanvullende diensten. Wanneer orders zijn afgewerkt kun je er ook voor kiezen om de kalenders te laten vouwen en in te steken in verzendenveloppen.

Ook kun je de ingestoken kalenders voorzien van een begeleidende brief voor klanten en relaties om de zending persoonlijker te maken. Dit scheelt veel tijd en moeite met betrekking tot het vouwen en/of insteken van de kalenders in de bijpassende enveloppen. Onze kalenders zijn tevens portovriendelijk en worden via een vertrouwde verspreidingspartner verzonden. 

Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar