Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Explosieve stijging grondstofprijzen

Afgelopen tijd zijn de prijzen van veel grondstoffen en materialen flink gestegen. Het is een feit dat voor velen direct te merken is op financieel gebied. Wereldwijd hebben we te maken met een tekort aan grondstoffen, wat resulteert in aanzienlijke stijgingen van de verkoopprijzen.

Deze stijging zal zich in 2022 voortzetten, waardoor veel (groot)leveranciers niet anders kunnen dan hierin meegaan. Naast de jaarlijkse prijsstijging door inflatie merken we dat veel leveranciers geen vaste prijzen kunnen hanteren voor dit jaar. Ook de prijs van karton schiet omhoog door het grote tekort.

Omdat dit veel onzekerheid biedt raden wij aan om geplande inkopen voor later dit jaar zo vroeg als mogelijk te realiseren. Zo kan er enigszins bespaard worden op investeringen voor jullie organisatie. De flinke prijsstijgingen zijn ook te merken in de waarde van een kalender.

Kalenders worden van papier gemaakt én veel producenten zullen dit doorberekenen in hun prijzen. Ook wij kunnen niet anders, maar zullen deze stijging zo beperkt mogelijk houden om een eerlijke prijs te houden zoals klanten van ons gewend zijn. Vanzelfsprekend blijven we ons best doen om de kosten zo laag mogelijk te houden en geen materiaal te verspillen.

De kalenders voor 2023 kunnen alweer besteld worden! Ook als het nog niet duidelijk is welke reclameopdruk voor de kalender gewenst is, kan de bestelling alvast geplaatst worden. Zo bespaar je op de kosten met oog op de wereldwijde blijvende prijsstijgingen. Uiteraard houden wij vast aan de afgesproken prijs en zullen wij prijsstijgingen na bestellingen niet doorberekenen. Profiteer daarom van de huidige prijzen van een reclamekalender.

Ook voor 2023 hebben wij weer een uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende kalenders, hét ideale relatiegeschenk voor je klanten en relaties. Ieder jaar ontwikkelen wij onze kalenders door om op diverse aspecten winst te behalen, waaronder duurzaamheid. Voor onze weekkalender hebben wij onze plastic patenthanger vervangen voor een kartonnen hanger. Hierdoor kan onze kalender volledig gerecycled worden en besparen we op het plasticverbruik.

Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar