Scherpe prijsgarantie
Achteraf betalen
Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)
Scherpe prijsgarantie Achteraf betalen Wereldwijde verspreiding (bulk en apart)

Icare kalenders al jaren een vertrouwd geschenk in de (thuis)zorg

Icare is een toonaangevende thuiszorgorganisatie die groot is in kleinschaligheid. Met ruim 200 teams zijn ze een grote thuiszorgaanbieder en actief in de lijn noordoost Nederland, Flevoland tot aan de Gelderse vallei. Dagelijks zijn ruim 6.000 medewerkers (inclusief vrijwilligers) actief om zorg te bieden op een manier die het best aansluit bij de wensen van hun cliënten.

Om hun ambities en visie kracht bij te zetten, geven ze naast hoogwaardige zorg ook jaarlijks een fysiek geschenk in de vorm van kalenders. Van betekenis zijn op meerdere manieren. Zo ook met eigen praktische en vertrouwde kalenders. De wijkteams kunnen beslissen om een gepersonaliseerde kalender te maken. Elk wijkteam levert hiervoor een zelfgemaakte foto aan. Dit zorgt voor enorm veel goodwill en herkenbaarheid bij de cliënten en wordt altijd gewaardeerd.

 

Uniek aan deze order:

  • Centrale facturatie en persoonlijke benadering met alle wijkteams
  • Veel verschillende uitvoeringen met gepersonaliseerde gegevens/foto's
  • Elke lay-out wordt individueel per wijkteam/met het wijkteam afgestemd
  • Individuele bestellingen worden gecombineerd verzonden om verzendkosten te besparen

 

Icare klantcase

Carolien – Communicatiemedewerker bij Stichting Icare

“Helios Kalenders neemt sinds een aantal jaar al het werk met betrekking tot de kalenders voor ons uit handen. Van de opmaak en de communicatie met al onze teams tot aan verspreiding en facturatie naar alle vestigingen. Het volledig uit handen nemen van de zorg voor de kalenders zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen focussen op onze kerntaken, dat is heel prettig.”