Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

De wandkalender; zelfs in 2023 een onmisbare tool in elk kantoor

In deze digitale en dynamische wereld staan we er vaak niet bij stil, maar de wandkalender speelt, zelfs in 2023, nog altijd een onmisbare rol in het bedrijfsleven. We zijn allemaal gewend om digitale tools te gebruiken voor het beheer van tijd en taken. Echter, in een kantooromgeving, kan de tastbare, visuele aard van een wandkalender een welkome aanvulling zijn. Bovendien versterkt deze variant de marketingmix en draagt dus ook nog eens bij aan de offline zichtbaarheid van je bedrijf. Een wandkalender is namelijk meer dan alleen maar datums. Waarom de wandkalender in 2023 nog altijd onmisbaar is, ontdek je in dit artikel!

Wat is een wandkalender?

Een wandkalender is een fysieke kalender die je, zoals de naam doet vermoeden, aan de muur of wand kan hangen. Deze kalendersoort fungeert vaak als centrale planner op kantoor. Wandkalenders zijn in veel verschillende vormen en formaten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan weekkalenders zoals de omlegkalender, scheurkalender of spiraalkalender. Maar ook grote wandkalenders zoals maandkalenders

Zelfs in 2023 zijn wandkalenders nog altijd een populair en veelgebruikt hulpmiddel. Ze zijn namelijk niet alleen handig, maar ook eenvoudig te personaliseren en dus zeer geschikt als relatiegeschenk.

Een wandkalender versterkt de teamgeest

Een wandkalender is voor iedereen in het kantoor zichtbaar. Dit bevordert transparantie en verbetert de onderlinge communicatie in het team. Daarmee wordt de wandkalender een tastbaar symbool voor de gezamenlijke doelen en de projecten waar iedereen binnen het team aan werkt. Dit versterkt het teamgevoel en zorgt ervoor dat iedereen zich meer verantwoordelijk voelt voor de gezamenlijke ambitie.

Eenvoud en organisatie

Met een blik op de Wandkalender 2023 zie je in één oogopslag deadlines, vergaderingen en evenementen. Dit maakt planning en organisatie een stuk soepeler. En soms is een snelle blik op de kalender aan de wand efficiënter dan het doorzoeken van een overvolle digitale agenda.

Bovendien kan een goed georganiseerde wandkalender helpen bij het verminderen van spanning. De kalender biedt namelijk een helder overzicht van wat er moet gebeuren, waardoor het makkelijker wordt om taken te beheren en prioriteiten te stellen.

Wandkalenders als relatiegeschenk

Wandkalenders zijn ideale relatiegeschenken om je bedrijf het hele jaar door onder de aandacht te brengen én houden. Elk blad van de kalender biedt namelijk mogelijkheden om je merk te benadrukken, producten te tonen of een bericht te delen. Daarnaast zijn wandkalenders een praktisch geschenk dat relaties vrijwel dagelijks gebruiken. Een subtiele, maar constante reminder aan jouw bedrijf een jaar rond.

Het ontwerp maakt het verschil

De wandkalender onderscheidt zich door gebruiksgemak en esthetische waarde. Onze wandkalenders zijn ontworpen om duidelijk én leesbaar te zijn, zelfs van een grotere afstand. Ze bieden voldoende ruimte voor aantekeningen en zijn beschikbaar in verschillende designs om bij elk kantoorinterieur te passen.

Geen passend design gevonden? Geen probleem! Bij Helios kalenders helpen we je ook graag met gepersonaliseerde wandkalenders, volledig in jullie eigen huisstijl. Dit is zelfs in grote oplages mogelijk. Onze ontwerpers denken graag mee en verzorgen ook het volledige designproces als dit gewenst is of buiten eigen mogelijkheden ligt.

Lees verder onder de afbeelding.

Len, Annelie en Jennifer overleggen over wandkalenders

Wandkalender bestellen? Dat gaat zo!

Wandkalenders bestel je gemakkelijk en snel online bij ons. Het proces is heel eenvoudig; kies je voor een gepersonaliseerde wandkalender dan gaan we direct aan de slag na het aanleveren van jouw unieke ontwerp.

Uiteraard ontvang je een drukproef. Wanneer deze is goedgekeurd gaan we de wandkalenders drukken. Ook dit doen we volledig in huis. Daardoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Ontdek onze kalenders én de ontwerpmogelijkheden bij Helios. Levertijden checken? Bekijk levertijden per kalender eenvoudig en snel.

Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar