Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

5-Maandskalender gescheiden

De populaire en hoogwaardige Helios 4-maandskalender met gescheiden kalenderblokken biedt veel reclameruimte met haar grote kopschild en reclameruimtes tussen de vier maanden. Meer dan genoeg ruimte voor communicatie-uitingen met zowel tekst als beeld. Dit is de hardloper onder de meermaandskalenders. Ideaal om te plannen.

Een kwartaal overzichtelijk in beeld met een uniek kopschild geheel naar wens in eigen huisstijl. Dé perfecte combinatie van praktisch plannen en prachtige bedrijfspromotie. Zie je je eigen bedrijfskalender al aan de muur schitteren? 

 

  • Praktische blikvanger met maar liefst vijf maanden in één overzicht
  • Portovriendelijke brievenbuszending (kalenders zijn eenvoudig te vouwen door rillijn)
  • Buitengewoon veel reclameruimte voor communicatie-uitingen geheel in eigen huisstijl
  • 12-bladige maandblokken in de beschikbare kleuren grijs - wit - grijs - grijs - grijs (weekend rood)

Verzending

  • Bijpassende verzendenvelop beschikbaar
  • Kalenders kunnen door ons gevouwen en ingestoken worden in envelop
  • Pallet- of individuele zending is mogelijk naar je klanten en relaties in Nederland en daarbuiten
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

Van toegevoegde waarde zijn door middel van een luxe kalender helemaal in eigen huisstijl. Door relaties een bruikbaar geschenk te geven in de vorm van een kalender zorg je voor langdurige positieve associaties voor je bedrijf of merk. De kracht van beeld is nog steeds ijzersterk. Dagelijkse zichtbaarheid met je eigen kalender draagt bij aan een positief imago van je organisatie. Bovendien worden kalenders dagelijks nog veelvuldig gebruikt voor planning en het overzicht. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar