Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

4-Maandskalender gescheiden

De populaire en hoogwaardige Helios 4-maandskalender met gescheiden kalenderblokken biedt veel reclameruimte met haar grote kopschild en reclameruimtes tussen de vier maanden. Meer dan genoeg ruimte voor communicatie-uitingen met zowel tekst als beeld. Dit is de hardloper onder de meermaandskalenders. Ideaal om te plannen.

Een kwartaal overzichtelijk in beeld met een uniek kopschild geheel naar wens in eigen huisstijl. Dé perfecte combinatie van praktisch plannen en prachtige bedrijfspromotie. Zie je je eigen bedrijfskalender al aan de muur schitteren?

  • Standaard inclusief eigen bedrukking
  • Voorzien van stevige rode datumaanwijzer
  • Inclusief boorgat met stevige metalen ophangring
  • Als poststuk te verzenden met bijpassende verzendenvelop
  • Maandblokken grijs - wit - grijs - grijs (in diverse varianten beschikbaar)

Verzending

  • Bijpassende verzendenvelop beschikbaar
  • Kalenders kunnen door ons gevouwen en ingestoken worden in envelop
  • Pallet- of individuele zending is mogelijk naar je klanten en relaties in Nederland en daarbuiten
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

4 maandskalender gescheiden

Ben je op zoek naar een kalender met veel, heel veel reclamemogelijkheden? Overweeg dan eens de 4 maandskalender gescheiden van Helios Kalenders. De kwalitatieve viermaandskalenders zijn groot en toch overzichtelijk. Doordat de maanden gescheiden van elkaar zijn weergegeven ontstaat er meer ruimte om te communiceren. Denk aan emailadressen, telefoonnummers of websites tussen de maanden in.

4 maandskalender als relatiegeschenk

Een 4 maandskalender is een zakelijk relatiegeschenk bij uitstek. Zo geven deze kalenders je de kans om jouw bedrijf op een unieke en praktische manier onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties. Een unieke viermaandskalender prikkelt en zorgt ervoor dat jouw bedrijf herinnerd wordt. Een kalender zorgt namelijk voor 365 dagen zichtbaarheid per jaar. Jouw bedrijf is namelijk dagelijks inbeeld. En dat 4 maandskalenders populair zijn als geschenk zul je snel genoeg merken. Jaarlijks zul je merken dat relaties om de viermaandskalenders blijven vragen! Een zeer waardevolle bijdrage aan diverse aspecten, waaronder klantenbinding.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar