Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp
Je betaalt pas na aflevering van de kalenders
Binnen één werkdag ontvang je een offerte
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

3-Maandskalender gescheiden

Drie maanden in één overzicht met ruimtes tussen de maanden voor extra communicatie-uitingen? Eenvoudig een maand terug- of vooruitkijken? Dan is deze 3-maandskalender met gescheiden maanden ideaal. Een kwartaal overzichtelijk in beeld met een uniek kopschild geheel naar wens in eigen huisstijl, inclusief reclameruimte tussen de drie maanden. 

  • Zeer overzichtelijke weergave van 3  maanden
  • Actuele dag direct zichtbaar door handige rode datumschuif
  • Stevige bijpassende verzend- of uitdeelenveloppen beschikbaar
  • Maandblokken grijs - wit - grijs - grijs (in diverse varianten beschikbaar)

Verzending

  • Bijpassende verzendenvelop beschikbaar
  • Kalenders kunnen door ons gevouwen en ingestoken worden in envelop
  • Pallet- of individuele zending is mogelijk naar jouw klanten en relaties in Nederland, maar ook daarbuiten!
Bedrukte kalenders met je eigen ontwerp Je betaalt pas na aflevering van de kalenders Binnen één werkdag ontvang je een offerte

3 maandskalender gescheiden

De 3 maandskalender gescheiden geeft een overzichtelijke weergave van drie maanden. Het grote voordeel van deze 3 maandskalender met gescheiden maanden is de extra ruimte voor meer communicatiemogelijkheden.  Een heel kwartaal in beeld met uniek design, volledig vormgegeven naar jouw wens. Zo kunnen we iedere 3 maanden kalender vormgeven in jouw eigen huisstijl.

Tussen de maanden in kun je bijvoorbeeld een e-mailadres, website of telefoonnummer plaatsen zodat je zakelijke relaties nooit meer hoeven te zoeken naar jouw contactgegevens. Het grote lettertype van de cijfers zorgt voor een goede leesbaarheid, zelfs van afstand. De datumaanduider die standaard is bij onze 3 maandskalender gescheiden zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te raden welke datum het is.

3 maanden kalender gescheiden als relatiegeschenk

3 maandskalenders als promotioneel product of zakelijk geschenk, geven je de kans om je bedrijf op een toonaangevende en praktische wijze onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties.  Jouw unieke kalender blijft hangen en is herkenbaar. Dit zorgt ervoor dat de herinneringswaarde stijgt.  

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar