3386

Zelf kalender maken

U wilt specifieke items op uw kalender welke niet in ons standaard assortiment zitten? Ook dan is Helios Kalenders de beste partner voor u: Helios Kalenders levert specials in allerlei soorten en maten. Geen wens is ons vreemd! Met ruim 100 jaar kalenderervaring weten wij als geen ander oplossingen te bieden voor uw vraagstukken.

Zelf kalenders maken

Uw kalender kan geheel naar uw wens samengesteld worden op meerdere manieren. Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met uw vormgever of reclamebureau of wellicht heeft u zelf de nodige know-how van grafische vormgeving? Uiteraard staat bij Helios Kalenders een groep vormgevers en technisch dtp-ers klaar om uw bestanden aan te passen, te checken en correct te verwerken.

Helios heeft ook een eigen ontwerpafdeling. Met uw gegevens maken we voor u de beste persoonlijke kalender voor uw bedrijf. Laat u verrassen door onze originaliteit!

Om u het beste advies te geven kunt een een offerte aanvragen, omdat deze wensen zéér klantspecifiek zijn neemt één van onze accountmanagers altijd telefonisch contact met u op.