Ontwerp, productie en verspreiding
Gratis correctie bij proefdruk
Meer dan 100 jaar ervaring
Ontwerp, productie en verspreiding Gratis correctie bij proefdruk Meer dan 100 jaar ervaring

Scheurkalenders

Op zoek naar dé vertrouwde weekkalender? Dan is de omlegkalender, omslagkalender of wandkalender absoluut geschikt! Bij elke omslag twee weken overzichtelijk in beeld. Het schild (kartonnen achterkant) geheel naar wens met uw eigen ontwerp.

  • Duidelijke dag- en weekaanduiding
  • Eenvoudig te scheuren door perforatierand
  • Voorzien van stevig omplakt achterschild en in diverse formaten beschikbaar

Verzending

Deze kalender is porto vriendelijk en daardoor uitstekend geschikt om per stuk te verzenden. Alle kalenders kunnen optioneel per stuk verpakt worden voor directe verzending naar de eindklant. Ook kun je een begeleidende brief voor klanten en relaties aanleveren zodat wij deze in de envelop kunnen toevoegen om het geschenk nog persoonlijker te maken.

Ontwerp, productie en verspreiding Gratis correctie bij proefdruk Meer dan 100 jaar ervaring

Scheurkalender

Een scheurkalender is een kalender waarop je in één oogopslag ziet welke datum het is. Omdat iedere datum een eigen blad heeft, scheur je elke dag een pagina van de scheurkalender af. Scheurkalenders zijn erg populair en dan ook in menig Nederlands huishouden terug te vinden.

Traditioneel heeft elke scheurkalender een eigen thema. Dit thema wordt vaak duidelijk door een illustratie op het kalenderschild van de scheurkalender. Dit kan een bedrijfslogo, inspirerende afbeelding of bijvoorbeeld een recept voor pasta zijn. 

Onze scheurkalenders hebben veel schrijfruimte op het kalenderblok. Daarnaast is een scheurkalender een leuke en unieke manier om je klanten 365 dagen per jaar aan jouw bedrijf te binden. Scheurkalenders zijn dus niet alleen leuk om op te hangen, ze zijn ook nog eens zakelijk goed in te zetten. Handig toch?!

 

Scheurkalender maken?

Wil je zelf een scheurkalender maken? Bij ons heb je de mogelijkheid om je eigen ontwerp aan te leveren en dus zelf een scheurkalender te maken. Daarnaast maken wij ook graag een ontwerp voor jou. Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Voordat we produceren sturen we altijd een drukproef ter goedkeuring. Doordat we beschikken over een eigen productie ben je altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit scheurkalender.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m vrijdag staan we voor je klaar