Ontwerp, productie en verspreiding
Gratis correctie bij proefdruk
Meer dan 100 jaar ervaring
Ontwerp, productie en verspreiding Gratis correctie bij proefdruk Meer dan 100 jaar ervaring

Omlegkalenders

Op zoek naar dé vertrouwde weekkalender? Dan is de omlegkalender, omslagkalender of wandkalender absoluut geschikt! Bij elke omslag twee weken overzichtelijk in beeld. Maak het schild (de kartonnen achterkant) geheel naar wens met jouw eigen ontwerp.

  • Best verkochte product onder de kalenders
  • Twee weken overzichtelijk in beeld in een oogopslag
  • Meer dan genoeg reclameruimte door het stevige kartonnen schild
  • Deze kalender is in meerdere formaten verkrijgbaar en snel leverbaar

Verzending

Deze kalender is porto vriendelijk en daardoor uitstekend geschikt om per stuk te verzenden. Alle kalenders kunnen optioneel per stuk verpakt worden voor directe verzending naar de eindklant. Ook kun je een begeleidende brief voor klanten en relaties aanleveren zodat wij deze in de envelop kunnen toevoegen om het geschenk nóg persoonlijker te maken.

Ontwerp, productie en verspreiding Gratis correctie bij proefdruk Meer dan 100 jaar ervaring

Omlegkalenders

Omlegkalenders zijn weekkalenders waarbij je de bladzijdes omslaat of omlegt. Hierdoor worden ze ook wel omslagkalender genoemd. Een omlegkalender is zeer overzichtelijk en biedt ruime mogelijkheden om per dag notities te maken. Deze omslag weekkalender is vastgemaakt aan een soort schild waarmee de kalender gemakkelijk aan de muur is op te hangen. Omdat omlegkalenders twee weken naast elkaar tonen heb je een goed overzicht van je afspraken in de huidige week en de daarop volgende week. Handig voor wie vooruit wil kijken!

Omdat omlegkalenders dagelijks worden gebruikt, zijn deze óók ideaal in te zetten als middel voor marketingdoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf. Deze veelzijdigheid maakt de omlegkalender de meest populaire en meest gebruikte omslag weekkalender van Nederland.

Omlegkalender maken

Wil je zelf jouw omlegkalender maken? Dat kan! Download eenvoudig jouw ontwerp en wij drukken het voor jouw af. Heb je geen eigen ontwerp? Ook geen probleem. Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Dankzij onze eigen productie garanderen we altijd de beste kwaliteit.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m vrijdag staan we voor je klaar