Ontwerp, productie en verspreiding
Gratis correctie bij proefdruk
Meer dan 100 jaar ervaring
Ontwerp, productie en verspreiding Gratis correctie bij proefdruk Meer dan 100 jaar ervaring

Weekkalenders

Op zoek naar dé vertrouwde en best verkochte (week)kalender voor 2023? Dan is de omlegkalender, omslagkalender of wandkalender absoluut geschikt! Bij elke omslag twee weken overzichtelijk in beeld. Het schild geheel in eigen huisstijl. Daarnaast heb je nog de keuze uit de scheur- of spiraalkalenders. Maak hieronder eenvoudig je keuze uit onze verschillende soorten weekkalenders: omlegkalendersscheurkalenders of spiraalkalenders. Vraag direct eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan door eerst op je gewenste weekkalender te klikken.

Deze hardloper is ons best verkochte product en hiervan zijn er al tientallen miljoenen geproduceerd in onze eigen productiehal. De omlegkalender is zeer functioneel en biedt veel reclameruimte voor het promoten van je organisatie en diensten. Dit kan met toonaangevende teksten en (eigen gemaakte) foto's.

De omlegkalender wordt stevig vastgelijmd op het schild welke met een patenthanger aan de muur kan worden gehangen. Door de verschuifbare patenthanger hangt je kalender altijd recht. Het schild (achterkant) kan geheel naar wens worden ontworpen met persoonlijke teksten en foto's, uiteraard bedrukt in eigen huisstijl.

Met je eigen ontwerp heb je een ruime keuze aan kalenderblokvarianten om je eigen reclamekalender geheel in stijl af te maken. Deze overzichtelijke calendaria zijn leverbaar in diverse versies met kleurverschillen of branche gerelateerd. Kies het gewenste formaat en bloktype en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m vrijdag staan we voor je klaar