Groot assortiment kalenders
Alles uit eigen productie
Gratis correctie bij proefdruk
Groot assortiment kalenders Alles uit eigen productie Gratis correctie bij proefdruk

Kalenders met meerdere maanden in één overzicht

Op zoek naar één van de meest verkochte zakelijke kalenders voor 2023? Bekijk dan ons ruime aanbod van kalenders met meerdere maanden. Wij beschikken over een ruim aanbod van kwalitatieve reclamekalenders, beschikbaar in diverse varianten met verschillende kleuren kalenderblokken. Drie, vier, vijf, zes of zeven maanden in één overzicht? Aparte of gescheiden maanden?
Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en kies de kalender die je wenst.

Onze kalenders met meerdere maanden zijn buitengewoon handig qua planning en wordt zakelijk ontzettend veel gebruikt in verschillende sectoren. We merken dat deze het meest gewaardeerd wordt in de logistieke en financiële sector. Uiteraard zijn deze luxe en overzichtelijke kalenders geschikt voor iedereen. Geheel in eigen huisstijl op te maken met genoeg reclameruimte om je organisatie te promoten. 

Deze kalenders onderscheiden zich ten opzichte van andere kalenders door haar reclameruimte. Er is genoeg plek voor persoonlijke foto's van je diensten, vestiging(en) en werknemers die in actie zijn. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor communicatie-uitingen tussen de maanden en op de voet van de kalender. Deze kalender is opgebouwd uit een kopschild, gevolgd door 4 gescheiden blokken die elk een maand weergeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren of vraag naar de mogelijkheden. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m vrijdag staan we voor je klaar