Eigen productiehal van 1.100 m²
Snel schakelen en scherpe prijzen
Wereldwijde verspreiding
Ook mogelijk met losse kalenders per post
Eigen productiehal van 1.100 m² Snel schakelen en scherpe prijzen Wereldwijde verspreiding Ook mogelijk met losse kalenders per post

6-Maandskalender gescheiden

Deze luxe blikvanger is uniek in zijn soort met een lengte van 140 cm! De maanden zijn overzichtelijk in beeld en bevat maar liefst 5 tussenruimtes voor extra communicatie-uitingen. Bovendien een uniek kopschild geheel naar wens in eigen huisstijl waar meer dan genoeg reclameruimte beschikbaar is voor speciale foto's, logo's en teksten. De vele tussenruimtes tussen de maanden bieden je de mogelijkheid om de diensten van je organisatie weer te geven.    

  • Planningsperiode van een half jaar zeer overzichtelijk in beeld
  • Kopschild kan op aanvraag gelamineerd worden voor een nog chiquere uitvoering
  • De grote reclameruimte op het kopschild en de tussenruimtes genereren maximale aandacht  

Verzending

  • Bijpassende verzendenvelop beschikbaar
  • Kalenders kunnen door ons gevouwen en ingestoken worden in envelop
  • Pallet- of individuele zending is mogelijk naar je klanten en relaties in Nederland en daarbuiten
Eigen productiehal van 1.100 m² Snel schakelen en scherpe prijzen Wereldwijde verspreiding Ook mogelijk met losse kalenders per post

Van toegevoegde waarde zijn door middel van een luxe kalender helemaal in eigen huisstijl. Door relaties een bruikbaar geschenk te geven in de vorm van een kalender zorg je voor langdurige positieve associaties voor je bedrijf of merk. De kracht van beeld is nog steeds ijzersterk. Dagelijkse zichtbaarheid met je eigen kalender draagt bij aan een positief imago van je organisatie. Bovendien worden kalenders dagelijks nog veelvuldig gebruikt voor planning en het overzicht. 

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle mogelijkheden en helpen je de juiste keuzes te maken voor een geschikte reclamekalender.

Contact opnemen

Zelf ontwerpen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze kant en klare ontwerp stramienen.

Kalender op maat
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Jennifer thumbsup
Bel of mail ons, we helpen je graag!

Van maandag t/m donderdag staan we voor je klaar